Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, ένα και μόνο όνειρο
Το καρέ του Βίζεγκραντ υπονομεύει τις Βρυξέλλες
Τα ζεύγη Τσίπρα και Μητσοτάκη στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του γγ του ΟΗΕ
Μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη
Πηγή: Το Βήμα
Η πυρκαγιά που μαίνεται στη νότια Καλιφόρνια τριπλασιάστηκε σε μέγεθος
Μπαν Κι-Μουν: Αντί να χτίζουμε τείχη, θα έπρεπε να χτίζουμε γέφυρες
Δίψα όχι μόνο για εξουσία…
Δίψα όχι μόνο για εξουσία…
Πολιτικούς διοικητές στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων τοποθετεί η δεύτερη φορά αριστερά κυβέρνησή μας!
Δεν έφθαναν οι στρατιωτικοί διοικητές, δεν έφταναν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, δεν έφθαναν οι κατά τόπους δημοτικές αρχές, έπρεπε να βολέψουμε (πολλαπλώς και με το αζημίωτο) και κάποια κομματικά στελέχη, μήπως και βρίσκουμε κανέναν "αφισοκολλητή" - προπαγανδιστή για τις επόμενες εκλογές!
Η πλημμυρισμένη Δοϊράνη «πνίγει» τις καλλιέργειες
Ποιος να το φανταζόταν… Εκεί που κλαίγαμε για την χαμένη Δοϊράνη που μόλις πριν δυο χρόνια η κοίτη της βρισκόταν 500 μέτρα μακριά από την ιστορική ακτογραμμή, τώρα τα φουσκωμένα νερά της αποτελούν πια απειλή για τις καλλιέργειες.
Υποψηφιότητα Θανάση Αλατζόγλου
Υποψήφιος για γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ θα είναι το γνωστό στέλεχος του κόμματος Θανάσης Αλατζόγλου στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου οργάνου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου.