espa pkm

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 8:14:19 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οκτώ στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco.

Η νέα έρευνα που έγινε για την ΓΣΕΕ και δημοσιεύεται στα Νέα στο διάστημα 30 Μαΐου με 2 Ιουνίου καταγράφει και τη μεγάλη ανησυχία των πολιτών για τα μέτρα που θα συνοδεύουν την επόμενη αξιολόγηση του φθινοπώρου, ιδίως στο πεδίο των εργασιακών αλλαγών.
Αυξημένες εισφορές για το β΄εξάμηνο του 2015 καλούνται να πληρώσουν 667.229 αγρότες έως το τέλος Ιουνίου.

Με τον πρόσφατο ασφαλιστικό νόμο, οι εισφορές αυτές θα είναι σημαντικά αυξημένες, από 7% επί συγκεκριμένων ασφαλιστικών κατηγοριών που ίσχυε μέχρι πρότινος σε 10%.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση.

«Καθιστούμε την κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην αυριανή τους συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει:
Πρέπει να «καταστρέψουμε» τους τρομοκράτες αντί να «καταλύσουμε το δικαίωμα στην αυτοάμυνα» περιορίζοντας την πρόσβαση των Αμερικανών στα όπλα, διεμήνυσε σήμερα το μεγαλύτερο λόμπι όπλων στις ΗΠΑ.

«Οι νόμοι που ρυθμίζουν την οπλοκατοχή δεν θα αποθαρρύνουν τους ακραίους ισλαμιστές τρομοκράτες» επισήμανε ο Κρις Κοξ, επικεφαλής του λόμπι της Εθνικής Ένωσης Τουφεκιών (NLA) σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα USA Today.
Πέντε άστεγοι βρέθηκαν νεκροί σε καμένο κτίριο γραφείων κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η φωτιά που ξέσπασε στο διώροφο κτίριο τη Δευτέρα φαίνεται ότι οφειλόταν σε εμπρησμό, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAFD).
Αντιμετώπη με το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης φέρεται να είναι, σύμφωνα με αμεριακανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του δράστη στην βάρβαρη επίθεση στο Ορλάντο, επειδή φέρεται να γνώριζε τις προθέσεις του συγκεκριμένα για το γκέι κλαμπ που έγινε στόχος αλλά δεν ειδοποίησε τις αρχές.
Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν πρόκειται να απευθύνει «προειδοποίηση» στους Βρετανούς ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα, ακόμη πιο σκληρά μέτρα λιτότητας εάν επικρατήσει το Brexit, ώστε να αντισταθμιστεί το πλήγμα στη δημοσιονομική σταθερότητα.
Άνετα επικράτησε η Χίλαρι Κλίντον στη μάχη για την τελευταία πολιτεία που είχε μείνει στους Δημοκρατικούς, την Περιφέρεια της Κολούμπια (Ουάσινγκτον), έχοντας ήδη δισφαλίσει, μαθηματικά, το χρίσμα του κόμματος. Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση καταγράφει μικρό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Κλίντον και Τραμπ με φόντο το μακελειό στο Ορλάντο, με τον προαλειφόμενο υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να εμφανίζεται να μειώνει κάπως τη σχετικά μεγάλη διαφορά με την τέως ΥΠΕΞ.
Το χειρότερο φοβάται η τοπική αστυνομία στην κομητεία Όραντζ της Φλόριντα μετά την αναφορά των γονιών ενός δίχρονου πως το παιδί τους σύρθηκε από αλιγάτορα σε νερά κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα της Disney.
Οκτώ στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco.

Η νέα έρευνα που έγινε για την ΓΣΕΕ και δημοσιεύεται στα Νέα στο διάστημα 30 Μαΐου με 2 Ιουνίου καταγράφει και τη μεγάλη ανησυχία των πολιτών για τα μέτρα που θα συνοδεύουν την επόμενη αξιολόγηση του φθινοπώρου, ιδίως στο πεδίο των εργασιακών αλλαγών.