espa pkm

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026, 10:05:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ υπολογίζει ότι θα χρειαστούν περίπου επτά χρόνια για να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, εφόσον οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα, μεταδίδει το BBC.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κρατά ομήρους.

Πηγή: Το Βήμα
Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα, μεταδίδει το BBC.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κρατά ομήρους.

Πηγή: Το Βήμα

Την ανάγκη για μια ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ κάνει λόγο για την ανάγκη σύστασης συνταγματικού δικαστηρίου, για να κατοχυρωθεί θεσμικά η ερμηνεία του Συντάγματος.

Για σταδιακή επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Κυριακή.
Την εκτίμηση της κυβέρνησης ότι η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να στηρίζει τις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση, επιβεβαιώνει και η δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη «αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών» που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.

Η έκρηξη, που σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό πρακτορείο Xinhua οφείλεται σε πυροτεχνήματα, σημειώθηκε κοντά στα ταμεία παράδοσης των αποσκευών του Τερματικού Σταθμού 2 λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα.
Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα, μεταδίδει το BBC.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κρατά ομήρους.

Πηγή: Το Βήμα
Οι γερμανοκινεζικές κυβερνητικές διαβουλεύσεις που ξεκινούν αύριο στο Πεκίνο πραγματοποιούνται εν μέσω μιας γενικότερης δυσαρέσκειας των Γερμανών για την «επιθετική», όπως χαρακτηρίζεται, κινεζική οικονομική πολιτική.



Οι αισθητά χαμηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας προκαλούν ανησυχία και ανασφάλεια.
Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 10 το πρωί πραγματοποιούν αύριο, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα των αστικών συγκοινωνιών μέσω της ένταξής τους στο νέο υπερ-ταμείο.