Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στις 6 - 17 Ιουνίου ιοι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις
Δυσοσμία πνίγει περιοχές γύρω από τον ΧΥΤΑ Φυλής
Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Ανοίγει ο διάλογος για νέο εκλογικό νόμο και Συνταγματική Αναθεώρηση
Στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο στο κτίριο της Βουλής. Η εισήγηση του πρωθυπουργού προς το Υπουργικό Συμβούλιο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.
Στο Μαξίμου επικρατεί αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία εντός των επόμενων 24ωρων, με ορόσημο τη συνεδρίαση της ΕΚΤ την Πέμπτη, ώστε να εκταμιευτεί η δόση.
Καταργείται το άρθρο που προέβλεπε νέο δικαστικό κτήριο στο Beach Volley
Στην Αθήνα οι Βαλς και Σαπέν - Επαφές με Παυλόπουλο-Τσίπρα
Αναγνώρισε η Γερμανία την Γενοκτονία των Αρμενίων-Ανακαλεί η Αγκυρα τον τούρκο πρεσβευτή στο Βερολίνο
Σε απεργία στο Euro 2016 καλεί συνδικάτο πιλότων της Air France
Μέρκελ σε Βρετανία: Αναζητήστε δύναμη εντός ΕΕ, όχι εκτός
Βρετανία: Κλείνουν τα πολυκαταστήματα BHS
Πτώματα 25 μεταναστών ξεβράστηκαν στις ακτές της Λιβύης
Τα πτώματα τουλάχιστον 25 μεταναστών, που πνίγηκαν προσπαθώντας να διασχίσουν την Μεσόγειο, ξεβράστηκαν στις ακτές κοντά στην δυτική πόλη Ζουάρα της Λιβύης, δήλωσε την Πέμπτη αξιωματούχος του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.