Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν την Τρίτη οι λιμενεργάτες
Αυτό αποφάσισαν την Κυριακή η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Εποπτών-Αρχιεργατών ΟΛΠ, που καλούν τους λιμενεργάτες σε συγκέντρωση την Τρίτη 31 Μαΐου στις 10πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Σύνταγμα.
Διακοπή νερού την Τετάρτη στο Άνω Δάσος Χαΐδαρίου
Δωρεά θερμοκοιτίδας νεογνών από τη Forhtnet στο «Χαμόγελο»
Απόπειρες εκφοβισμού καταγγέλλει η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδας
Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο
Αλλάζουν το άρθρο για τις «υπουργικές» offshore μετά την κατακραυγή από ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικά κόμματα
Ειδικά, για την υπόθεση των offshore, αίσθηση προκαλεί ότι η εφημερίδα Αυγή με πρωτοσέλιδο τίτλο έβγαλε σήμερα «οφσάιντ» την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «κοινωνική πρόκληση και πρέπει αμέσως να αρθεί».
Δήμος Αθηναίων: «Δαγκάνες» σε παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ
«Σήμερα ξεκινάμε εκστρατεία κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης» δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.
Πέθανε το στέλεχος του ΠαΣοΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Δραματική αύξηση των πνιγμών στη Μεσόγειο
Μοντέλο και πρώην Μις Τουρκία καταδικάστηκε για προσβολή του Ερντογάν
Η 27χρονη Μπουγιούκσαράτς, η οποία είχε στεφθεί Μις Τουρκία το 2006, είχε τεθεί προσωρινά υπό κράτηση το 2014 για κοινοποίηση σατιρικού ποιήματος στον λογαριασμό της στο Instagram.