Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
O Τραμπ δεν αποκλείει νέα «11η Σεπτεμβρίου» από μετανάστες
Διοικητής Τράπεζας της Αγγλίας: Όφειλα να προειδοποιήσω για Brexit
Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας (ΒοΕ) Μαρκ Κάρνεϊ απέκρουσε την κατηγορία ότι απεμπόλησε την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας όταν προειδοποίησε για τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις που θα είχε μια αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μάντσεστερ: Ο δήμαρχος ψάχνει υπόλογους για το φιάσκο της «βόμβας» στο γήπεδο
Σεισμός 4,2 βαθμών στη Νεάπολη Λακωνίας
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών σημειώθηκε στις 00:27, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε απόσταση 155 χλμ. νοτιοδυτικά της Αθήνας.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 21 χλμ.
Γιατί απουσίαζε ο Στ. Θεοδωράκης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη
Πρεμιέρα με Νεοελληνική γλώσσα σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Πέντε χρόνια «Αγανακτισμένοι» με διαδήλωση στη Μαδρίτη
Κυπριακό: Συνάντηση διαρκείας για το εδαφικό εισηγείται ο Ακιντζί
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ανέφερε ότι πρότεινε «μια συνεχή συνάντηση», αρχίζοντας από το εδαφικό και έπειτα οι συνομιλίες να προχωρήσουν σε πενταμερή με τη συμμετοχή των εγγυητριών δυνάμεων για τις εγγυήσεις και τα θέματα ασφάλειας.
Παππάς: Οι επενδυτές περιμένουν λύση στο ζήτημα του χρέους
Κινητοποίηση προσφύγων στην Λέσβο: Αφήστε μας να φύγουμε
Αίτημα τους να τους επιτραπεί να αναχωρήσουν για τον Πειραιά και εν συνεχεία να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην κεντρική ή βόρεια Ευρώπη.