Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απεβίωσε ο Σινέ, διάσημος σκιτσογράφος του Charlie Hebdo
O Γάλλος σκιτσογράφος Σινέ, πρώην συνεργάτης της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, απ' όπου είχε απολυθεί καθώς κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό, απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Παρισιού έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανακοίνωσε η εφημερίδα που είχε ιδρύσει, η Sine Mensuel, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Ευρωκοινοβούλιο: Η Τουρκία πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια προτού ψηφίσουμε
Λουκέτο και στους δήμους λόγω της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ
Στην 48ωρη πανελλαδική απεργία, που κήρυξε για την Παρασκευή και το Σάββατο η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, συμμετέχουν και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ-ΟΤΑ.
Σε αργό «θάνατο» το ΤΕΙ Κιλκίς
Αντί αναβάθμισης και μεταφοράς στο νέο κτήριο το παράρτημα ΤΕΙ Κιλκίς κινδυνεύει πλέον με εξαφάνιση καθώς το Υπουργείο Παιδείας κωφεύει σε κάθε πρόταση. Ελλιπώς γίνονται τα μαθήματα ιδιαίτερα τα εργαστήρια καθώς ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός παραμένει πακεταρισμένος αφού δεν υπάρχει χώρος για να αναπτυχθεί. Και οι Σέρρες θέτουν πλέον με έγγραφό τους προς το Υπουργείο Παιδείας τρεις προϋποθέσεις για να αποδεχθούν την παραχώρηση του νέου κτηρίου από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Στις Βρυξέλλες ο Κ. Σιωνίδης
Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Κώστας Σιωνίδης βρέθηκε στις 19 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να συμμετάσχει σε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα“
Η ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η συμβολή των διαρθρωτικών ταμείων στη βελτίωση της ”, προσκεκλημένος της Ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη.
Το ΟΧΙ και το ΝΑΙ το τραγικό Πάσχα του ‘21
Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπάρχουν τραγικές στιγμές κατά τις οποίες άνθρωποι που κατέχουν θέσεις σημαντικές αναγκάζονται να απαντήσουν σε κρίσιμα ζητήματα με ένα μεγάλο ναι ή ένα μεγάλο όχι., Άλλοι απαντούν με γνώμονα το γενικότερο συμφέρον και άλλοι αποφασίζουν ορμώμενοι από ιδιοτελή κίνητρα. Τέτοιες στιγμές βρίσκουμε συχνά στην ιστορία μας όπως πχ στην επανάσταση του 1821.
Ένας νεκρός από ρουκέτες τζιχαντιστών στο τουρκικό Κιλίς
Τέσσερις ρουκέτες Κατιούσα εκτοξεύτηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος, στη δεύτερη επίθεση με ρουκέτες στην μεθοριακή πόλη εντός της ημέρας.
Έκθεση σκαφών αναψυχής στη Μαρίνα Ζέας στις 13-18 Μαΐου
Διόδια στον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο-Σπάρτη από τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Θερμό επεισόδιο στο Γιβραλτάρ με φόντο πυρηνικό υποβρύχιο
Το υποβρύχιο USS Florida βρισκόταν στο λιμάνι, το οποίο αποτελεί βρετανική αποικία.