Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο εφιάλτης του Grexit παραμένει υπαρκτός
Ψηφίζουν και τρέμουν την κατακραυγή
«Δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι»
Συμμαχίες, συμβιβασμοί και κυριαρχία Μητσοτάκη
Νέα Δημοκρατία έτοιμη για όλα
Σαμαράς για κυβέρνηση: Αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πύλο, όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα, ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για την πορεία της χώρας, απάντησε: «Υπάρχουν διάφορα περίεργα φρένα που δεν μας αφήνουν να απογειωθούμε.
Τούρκοι απείλησαν να συλλάβουν έλληνα ψαρά κοντά στις Οινούσσες
Όπως μεταδιδει το site PolitisChios, το επεισόδιο ξεκίνησε περίπου στις 13:30, όταν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε ελληνικό αλιευτικό που ψάρευε μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, πολύ κοντά στις Οινούσσες.
Επεισόδια κοντά σε προεκλογική εκδήλωση του Τραμπ στην Καλιφόρνια
Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από αίθουσα στην Καλιφόρνια όπου ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιούσε προεκλογική ομιλία, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική του Τραμπ στο μεταναστευτικό.
Διαδηλωτές έσπασαν τα τζάμια ενός περιπολικού την ώρα της ομιλίας του Τραμπ στο Κόστα Μέσα.
Πολάκης για Γιαννόπουλο: Δεν του ζητήσαμε να παραιτηθεί από το σπίτι του
Συντριβή ελικοπτέρου ανοιχτά της Νορβηγίας με 11 νεκρούς
Ελικόπτερο συνετρίβη ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TV 2 News.
Το ελικόπτερο συνετρίβη καθώς πετούσε προς την ακτή, από την πετρελαϊκή πλατφόρμα Gullfaks B της εταιρίας Statoil, αναφέρει το κέντρο συντονισμού και διάσωσης της Νορβηγίας.