Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αναστολή κινητοποιήσεων της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Νίκος Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά έτοιμος για συγκλίσεις και συναινέσεις και με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου
Θεοδωράκης στο συνέδριο: Ελπίζω να αλλάξετε τη ΝΔ
Ν.Καραθανασόπουλος: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα
Στην παρέμβασή του ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο 10ο συνέδριο της ΝΔ ο κ.
Οχάιο: Δολοφονικό αμόκ με θύματα οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας
ΠΑΣΟΚ: Ατακτη και χωρίς όρους υποχώρηση έγινε η «περήφανη διαπραγμάτευση»
Προβάδισμα ΔΗΣΥ και πολυκομματική Βουλή δείχνει δημοσκόπηση στην Κύπρο
Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της, την Πέμπτη, αποφασίστηκε ότι Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη 25, 26 και 27 Απριλίου, οι σύλλογοι-μέλη της Ομοσπονδίας, με κάθε πρόσφορο τρόπο που θα επιλέξουν, θα ενημερώσουν τους εργαζόμενους για το επίμαχο νομοσχέδιο και θα τους προετοιμάσουν για τη μαζική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας.
ΣΥΡΙΖΑ: Το οξυγόνο δεν μπορεί να προέλθει πρόσωπα που έπνιξαν τη χώρα
«Η αλήθεια δεν οικοδομείται πάνω στα ψέματα και τον λαϊκισμό. Το οξυγόνο δεν μπορεί να προέλθει από τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες πολιτικές που έπνιξαν τη χώρα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.