Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υπ. Εργασίας:Δεν εξαιρούνται από τον Ενιαίο Φορέα Ασφάλισης οι βουλευτές
Βούτσης: Ανάγκη αποτελεσματικής διεκδίκησης γερμανικών οφειλών
Για τον ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσει η Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν στο εξής, μίλησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.
Κ.Χατζηδάκης: Τέλος στον κύκλο του λαϊκισμού-Ήρθε η ώρα της αλήθειας
Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού και πρέπει να απευθυνθούμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ιστοσελίδα του «Βήματος» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης.
Βίτσας: Από 5 έως 20 ευρώ η μηνιαία επιβάρυνση στα εισοδήματα
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια διαπραγμάτευση. Αυτή η διαπραγμάτευση τι θα δείξει; Θα ανοίξει το πακέτο εκείνο της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας και των τραπεζών», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας.
21η Απριλίου 1967: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος πραξικοπήματος
Αυτή ήταν η πρώτη πληροφορία που έφτανε στα αυτιά των ακροατών του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ) στις 06:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής της 21ης Απριλίου 1967, για όσα συνέβαιναν στην πρωτεύουσα αλλά και σε όλη τη χώρα.
Λούμπομιρ Ζαοράλεκ: «Η Ελλάδα να προστατέψει τα εξωτερικά σύνορα της Σένγκεν»
Unicef: Πασχαλινό τετραήμερο μπαζάρ στο μετρό Συντάγματος
Χιλιάδες «εγκλωβισμένοι» από τους ελέγχους για τις λίστες
Οι δύο γυναίκες του... Οικουμενικού Πατριαρχείου
Κωστής Χατζηδάκης: «Τέλος στον κύκλο του λαϊκισμού. Ήρθε η ώρα της αλήθειας»
Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού και πρέπει να απευθυνθούμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ιστοσελίδα του «Βήματος» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης.