Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νέα επίθεση Τσίπρα κατά του ΔΟΛ
Τσίπρας: Το Πάσχα θα έρθει μαζί με την ανάσταση της ελληνικής οικονομίας
Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:
Τσίπρας: «Εξοδος από τη Σένγκεν σημαίνει περιθωριοποίηση της χώρας»
Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:
Διεθνής Αμνηστία: Τραγική ειρωνεία ο ευρω-συντονισμός στο κλείσιμο των συνόρων
Σ.Αραβία: Οι ΗΠΑ έχουν συζητήσει για χερσαία εισβολή στη Συρία
«Ασφυξία» στο λιμάνι του Πειραιά από τους πρόσφυγες
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» μεταφέροντας 1.810 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Λέσβο. Το πλοίο παρέλαβε 1.360 άτομα από τη Λέσβο και 450 από τη Χίο.
Καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας θέλουν να επιβάλλουν στον ΔΟΛ Τσίπρας και Παππάς
Επανεξέταση του πλαισίου μεταθέσεων ζητούν συνδικαλιστές λιμενικοί
Πετρόπουλος: Δεν θα μειωθούν οι υπάρχουσες πολλαπλές συντάξεις
«Η λογική μας είναι να μη μειωθούν οι υπάρχουσες σήμερα καταβαλλόμενες συντάξεις και εδώ δεν κάνουμε εξαίρεση», δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.