Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κ. Σημίτης: Κίνδυνος τετελεσμένων σε βάρος της Ελλάδας
Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης δήλωσε με αφορμή τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 17 Μαρτίου τα εξής:
«Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που αρχίζει την Πέμπτη, πρόκειται να αποφασιστεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για το προσφυγικό
Νέα σύσκεψη συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα νέα δραματικά δεδομένα στην προσφυγική κρίση με επίκεντρο την Ελλάδα.
Πρόκειται για τη δεύτερη κυβερνητική σύσκεψη, εντός 24 ωρών, για την κατάσταση στην Ειδομένη και την αυξανόμενη ροή προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων μετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ειδομένη είναι γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης
Με μια κίνηση έκπληξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να θέσει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, αποφασίζοντας να επισκεφθεί την Ειδομένη, όπου η κατάσταση είναι απαράδεκτη και κατά τον ίδιο, εκεί «βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Αλέξη Τσίπρα».
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη βορειοανατολική Αττική
Ως μέλη της, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 17χρονος και δύο 25χρονοι.
Εμπρηστική επίθεση τη νύχτα στα ΕΛΤΑ Νέας Σμύρνης
Απο την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ΑΤΜ (Eurobank), καθώς κι ένα φορτηγάκι των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που ήταν σταθμευμένο έξω από το υποκατάστημα.
Βόμβα εξερράγη σε αυτοκίνητο σε δρόμο του Βερολίνου
To ΙΧ, τύπου Passat, κινείτο το πρωί της Τρίτης στην οδό Μπίσμαρκ στο δυτικό τμήμα της γερμανικής πρωτεύουσας, όταν εξερράγη στη μέση του δρόμου.
ΑΔΜΗΕ και Κτηματολόγιο στη συνάντηση των θεσμών με τον Π. Σκουρλέτη
Συνεχίζεται το αλαλούμ με τους 1.400 πρόσφυγες που πέρασαν στην πΓΔΜ την Δευτέρα
Αλεξανδρούπολη: Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από 33χρονο δύο ανήλικα αγόρια
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το απόγευμα της Κυριακής ο 40χρονος, με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο, τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ένα ξύλο, παρουσία της μητέρας.