Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ρωγμές στην παράταξη Δούρου για το «ναι» στο γήπεδο της ΑΕΚ
Παυλόπουλος: Σήμερα το δικαίωμα στην ιδιοκτησία κινδυνεύει
Την πεποίθησή του ότι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι αμέσως συνδεμένο με την όλη πορεία, την εξέλιξη και τη θεμελίωση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντησή του το απόγευμα της Παρασκευής με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) και τη Διεθνή Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες
Γενεύη: Παρούσα τελικώς η συριακή αντιπολίτευση στις διαπραγματεύσεις
Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για τη Συρία θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής στη Γενεύη -όπως είχε προγραμματιστεί-, παρά το μποϊκοτάζ της συριακής αντιπολίτευσης. Στη σύνοδο θα συμμετάσχουν αξιωματούχοι του ΟΗΕ και εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης.
Απαγορευτικό συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για το Σάββατο
Βουλή: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες (live)
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που ρυθμίζει το ζήτημα του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας με στόχο αυτή να ψηφισθεί από την ολομέλεια την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την σχετική ρύθμιση, ο αριθμός των καναλιών που θα εκπέμπουν ανά κατηγορία θα ορίζεται αρχικά από τον αρμόδιο υπουργό και στη συνέχεια θα καλείται η Βουλή να τον εγκρίνει.
Βουλή: Σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες (live)
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που ρυθμίζει το ζήτημα του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας με στόχο αυτή να ψηφισθεί από την ολομέλεια την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την σχετική ρύθμιση, ο αριθμός των καναλιών που θα εκπέμπουν ανά κατηγορία θα ορίζεται αρχικά από τον αρμόδιο υπουργό και στη συνέχεια θα καλείται η Βουλή να τον εγκρίνει.
Χωρίς την αντιπολίτευση θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τη Συρία
Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για τη Συρία θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής στη Γενεύη -όπως είχε προγραμματιστεί-, παρά το μποϊκοτάζ της συριακής αντιπολίτευσης. Στη σύνοδο θα συμμετάσχουν αξιωματούχοι του ΟΗΕ και εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης.
Ολλανδία: Στέλνει F-16 για βομβαρδισμό στόχων της ISIS
Η Ολλανδία πραγματοποιεί εδώ και αρκετούς μήνες αεροπορικές επιδρομές κατά στόχων τζιχαντιστών στο Ιράκ, χρησιμοποιώντας τέσσερα F-16, αλλά η χώρα ήταν απρόθυμη να επεκτείνει την επιχείρησή της στη Συρία.
Αποστόλου: Οι αγρότες δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια στην Agrotica
Σε μεμονωμένα άτομα, τα οποία πρωτοστατούν σε επεισόδια και σε διάφορες περιοχές, απέδωσε την ευθύνη για τα πρόσφατα επεισόδια στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.