Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Tσίπρας-Χόγιερ: Η χρηματοδότηση των ΜμΕ στην συνάντησή τους
Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρών και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα και ειδικότερα η συμβολή της ΕΤΕπ στην χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ενεργοποίηση του δεύτερου πυλώνα του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, (προβλέπει την συμμετοχή του Ταμείου στο μετοχικό κεφάλαιο μικρομεσαίων επιχειρήσεων) και η μεταφορά τεχνογνωσίας για απορρόφηση κονδυλίων του Προγράμματος Γιούνκερ.
Παυλόπουλος: Χωρίς επενδύσεις, η αυστηρή λιτότητα δεν οδηγεί σε λύση
Ο Σπ.Καπράλος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ στη Βουλή
Ο Σπύρος Καπράλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατάγεται από τα Καμένα Βούρλα.
Δύναμη τρακτέρ-αγροτών και στη Δοϊράνη
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι αγρότες του Κιλκίς έστειλαν... δύναμη τρακτέρ και στη Δοϊράνη. Για να επιχειρούν τον αποκλεισμό του τελωνείου όποτε αποφασίσουν και για όσο αποφασίσουν σε συντονισμό με Ευζώνους. Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογη δύναμη τρακτέρ- μεγαλύτερη μάλιστα- έχει ήδη παραταχθεί στο τελωνείο Ευζώνων.
Εξουσία, χιούμορ και …πίτα
Εξουσία, χιούμορ και …πίτα Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κόψει κανείς μια βασιλόπιτα. Ο χριστιανικός, ο σοσιαλιστικός και ο καπιταλιστικός, είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσογγίδης και άρπαξε την …μάχαιραν για να την κόψει και διανείμει την πίτα του σώματος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας.
Επιτυχής ο Χορός των Κυνηγών Κιλκίς
Με επιτυχία που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο “Κτήμα των Ευχών”.
Δάσκαλοι Παιονίας: Να δοθούν επιτέλους οργανικές θέσεις στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «γίνεται καθημερινά δέκτης πολλαπλών μηνυμάτων από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι απαιτούν το αυτονόητο, να δοθούν επιτέλους οργανικές θέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των οικείων ΠΥΣΠΕ.
Άθλος: Στις εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών
Στις 24/01/2016 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.
Η Γιορτή του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο κέντρο εστίασης «Κτήμα των Ευχών Κιλκίς. Χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς γέμισαν την αίθουσα του Κέντρου στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, ενότητας και πίστης απέναντι στις δυσκολίες και στα προβλήματα που βιώνουν εκατοντάδες συνάνθρωποι μας.
Αστυνομικοί της Γειτονιάς: Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σκοπός της είναι η ενημέρωση του ευρωπαίου πολίτη για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, όπως είναι τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία στην εποχή των υπολογιστών και του ίντερνετ αμφισβητούνται και ακυρώνονται, όχι μόνο από κρατικές υπηρεσίες, αλλά και από ιδιωτικούς φορείς. Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για την άσκηση άλλων θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως της ελευθερίας του λόγου και της συνείδησης.