Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στρατηγικής σημασίας για τις εξελίξεις στην νοτιοανατολική Μεσόγειο η κάθοδος Tσίπρα στο Ισραήλ
Η επίσκεψη στην Αθήνα του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιαλόν και η κάθοδος στο Ισραήλ του έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συνοδευόμενου από πολυπληθή ομάδα υπουργών, δεν αφήνουν αμφιβολία ότι η εμβάθυνση των διμερών σχέσεων που ξεκίνησε το 2010 συνεχίζεται και οι προοπτικές της υπάρχουν – ακόμη και αν η Αθήνα δεν τις έχει εκμεταλλευθεί όπως θα ανέμενε κανείς.
Μουζάλας: Ανησυχεί για τις πιέσεις στο προσφυγικό - αιχμές κατά Καμμένου
Τσεχία: Πρόεδρος vs Πρωθυπουργού: «Για να φύγει, εκλογές ή καλάζνικοφ»...
Φορέας του ιού Ζίκα εντοπίστηκε στη Δανία
Οι υγειονομικές αρχές της δεύτερης σε μέγεθος πόλης της Δανίας, του Άρχους, ανέφεραν ότι ο ασθενής ταξίδεψε στη νότια και την κεντρική Αμερική χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.
ΗΠΑ: O Τραμπ μποϊκοτάρει το ρεμπουμπλικανικό ντιμπέιτ
Νέα τραγωδία με έξι νεκρούς πρόσφυγες στα νερά του Αιγαίου - και βρέφος μεταξύ των θυμάτων
Το νέο ναυάγιο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του ακρωτηρίου «Αμμογλωσσα» στην Κω.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης από πλωτό σκάφος του Λιμενικού, Super Puma, σκάφος της Frontex και σκάφος ελληνικής ομάδας διάσωσης.
Καζάνι που βράζει η Παιδεία με την επιλογή των νέων στελεχών της εκπαίδευσης
Κοινό υπουργικό συμβούλιο στο Ισραήλ με Τσίπρα και Νετανιάχου
Η επίσκεψη στην Αθήνα του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιαλόν και η κάθοδος στο Ισραήλ του έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συνοδευόμενου από πολυπληθή ομάδα υπουργών, δεν αφήνουν αμφιβολία ότι η εμβάθυνση των διμερών σχέσεων που ξεκίνησε το 2010 συνεχίζεται και οι προοπτικές της υπάρχουν – ακόμη και αν η Αθήνα δεν τις έχει εκμεταλλευθεί όπως θα ανέμενε κανείς.
Τσέχος πρόεδρος κατά πρωθυπουργού: «Για να φύγει, εκλογές ή καλάζνικοφ»...
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες, αρνούνται να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό, κλιμακώνουν κινητοποιήσεις
Οι αγρότες των Τεμπών αποχώρησαν από τη σύσκεψη, μη αναγνωρίζοντας τη διαδικασία.