espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 9:35:28 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Δεν συναινούμε, δεν αποδεχόμαστε το κυβερνητικό σχέδιο» για το Ασφαλιστικό, σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, λέγοντας στην κυβέρνηση: «Πάρτε το πίσω τώρα». Η κ, Γεννηματά έστρεψε τα πυρά της τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη ΝΔ.

Η κυβέρνηση ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για λογαριασμό του κεφαλαίου, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.


Την επίμαχη επιστολή του πρόεδρου της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας κ. Μίροσλαβ Τσέραρ, με θέμα τη διαχείριση του Μεταναστευτικού στα Δυτικά Βαλκάνια, η οποία εμπλέκει και την Ελλάδα, φέρνει στο φως η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος».

Στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο απειλεί να προσφύγει η Βαυαρία εναντίον της προσφυγικής πολιτικής την οποία ασκεί η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως αναφέρει επιστολή που απηύθυνε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου και αρχηγός των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ προς την καγκελάριο.

Ένοπλος εθεάθη στο Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου στην σελίδα του στο Facebook.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ένοπλος εθεάθη στο κτίριο 26.

Alea jacta est. Ο κύβος ερρίφθη στη Γενεύη, όπως φαίνεται, στη Σύναξη των Ορθοδόξων Προκαθημένων και οδεύουμε μετά 963 χρόνια σε Πανορθόδοξη Σύνοδο, την πρώτη μετά το Σχίσμα των Εκκλησιών το 1053.
Αναλογιστική μελέτη η οποία έδειχνε ότι το ασφαλιστικό σύστημα το 2014 εκπλήρωνε όρους βιωσιμότητας μέχρι το 2060 κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στις βολές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω της δαχειριστικής ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.
Πρόταση να θεσπιστεί φόρος επί των τραπεζικών συναλλαγών έως 1,5%, ώστε να εξασφαλιστούν έσοδα για το Ασφαλιστικό σύστημα και να μειωθούν οι εισφορές που προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες κατέθεσε από το βήμα της Βουλής ο Π.

Σύσκεψη με στόχο να παραμείνει ο νομός Κιλκίς στις παραμεθόριες περιοχές πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς με τη συμμετοχή των βουλευτών, Θεόδωρου Παραστατίδη και Γιώργου Γεωργαντά, του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας εκτός έδρας με σκορ 2 – 0 επί του Εβρου Σουφλίου και καλό ποδαρικό για τον νέο προπονητή της ομάδας Π. Διλμπέρη.