espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 3:35:41 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Άτοκη χρηματοδότηση στα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης σε φυσικό αέριο, για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση προσφέρει η Εταιρία Παροχής Αερίου από σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.
Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα είναι από τις 6 το πρωί της Τετάρτης η χώρα και για 48 ώρες, λόγω της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με αφορμή το ασφαλιστικό.
Σε παναττικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια ενάντια στο Ασφαλιστικό καλεί το ΠΑΜΕ αύριο, Τρίτη, στις 18:00 το απόγευμα, την ώρα που θα πραγματοποιείται στη Βουλή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το ασφαλιστικό, απαιτώντας την απόσυρση του «νόμου-λαιμητόμου», όπως χαρακτηρίζει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Τουλάχιστον 32 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 66 τραυματίστηκαν τη Δευτέρα από βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας σε μια πόλη του Βόρειου Καμερούν.

Όπως ανέφεραν το κρατικό ραδιόφωνο και τοπικοί αξιωματούχοι, τέσσερις εκρήξεις σημειώθηκαν σε μια γεμάτη αγορά και στις εισόδους της πόλης Μπόντο, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με τα οχυρά της οργάνωσης Μπόκο Χάραμ στη βορειοανατολική Νιγηρία, γύρω στις 11:00 π.
Ηταν το πρόσωπο του κραταιού φιλοδυτικού επιχειρηματικού κατεστημένου της Τουρκίας, «σουλτάνος των μπίζνες» και «πρίγκιπας» μιας οικογενειακής δυναστείας που αντιπροσωπεύει το 9% των εξαγωγών της χώρας και το 18% της συνολικής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης.
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 07:50

Στο φως η πρώτη αξιολόγηση σε 14 ΑΕΙ

Την άνοιξη θα δοθούν στη δημοσιότητα οι μεγάλες αξιολογήσεις 14 ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, ενώ την ίδια περίοδο είναι πιθανόν να ολοκληρώνονται και οι αξιολογήσεις των υπόλοιπων 22, όπως λέει στο «Βήμα» η πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας (ΑΔΙΠ) στα ΑΕΙ κυρία Νικολέτα Παϊσίδη.
Η προσφυγική κρίση δοκιμάζει ολοένα και περισσότερο σε καθημερινή βάση τις αντοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ελλάδα έχει βρεθεί ξανά στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς σειρά χωρών, με προεξάρχουσες την Αυστρία και τη Σλοβενία έχουν φέρει τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο το ζήτημα της αποπομπής της χώρας επί τη Συνθήκη του Σένγκεν εφόσον δεν καταφέρει να ελέγξει τα σύνορά της.
Βολές κατά πάντων εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την επέτειο του ενός έτους διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα πύρινο άρθρο στο προσωπικό της δικτυακό τόπο, με τίτλο «Ένας χρόνος μετά» η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν αφήνει κανένα στο απυρόβλητο: Από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Νίκο Φίλη, μέχρι τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό αποφάσισε η επιτροπή αγώνα του συνδικάτου αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 16:00.
Το άρθρο - παρέμβαση του τέως προέδρου του ΠαΣοΚ με αφορμή τη σύναξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ έχει ως εξής:

Η γιορτή της ωμής εξουσίας. Αυτός ήταν ο χαρακτήρας της σύναξης στο Ταε Κβο Ντο.