Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τι γύρευε ο τζιχαντιστής «Μάξιμος» στα Βαλκάνια
Αγρότες: Κλείνουν την Παρασκευή για 12 ώρες τα Τέμπη
Οι αγρότες εξετάζουν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό μπλακ άουτ από το Σάββατο.
Παυλόπουλος: Συνάντηση με τον γάλλο υπουργό Εσωτερικών
Πηγή: Το Βήμα
Πρώτο κρούσμα του ιού Ζίκα σε έγκυο στην Ευρώπη
Έγκυος που επέστρεψε πρόσφατα στην Ισπανία από την Κολομβία έχει προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται για το πρώτο κρούσμα της ασθένειας σε έγκυο γυναίκα στην Ευρώπη.
Ιστορική πρώτη επίσκεψη των διαπραγματευτών για το Κυπριακό στην Κομισιόν
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χαιρέτισε την επίσκεψη, την Πέμπτη, των επικεφαλής διαπραγματευτών για το Κυπριακό, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε ότι πρόκειται για μια «ιστορική πρώτη κοινή επίσκεψη», επισημαίνοντας ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τους αντιπροσώπους του προέδρου Γιούνκερ (Μάρτιν Σελμάγιερ, Κλάρα Μαρτίνες, Πίτερ Βαν Νούφελ, Μαργαρίτη Σχοινά και Μάρτεν Βερβέι) για να συζητήσουν την πορεία των συνομιλιών στο Κυπριακό.
Λονδίνο: Διευρυμένη εξαμερής συνάντηση για το προσφυγικό
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διευρυμένη συνάντηση για το Μεταναστευτικό, στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών στο Λονδίνο, στην οποία συμμετέχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Συνάντηση Τσίπρα με τους ΥΠΕΣ Γαλλίας και Γερμανίας
Οι δύο υπουργοί επισκέτονται την προκειμένου να εξετάσουν τι μπορεί να γίνει για να βοηθήσουν την Αθήνα να αντιμετωπίσει την άφιξη προσφύγων στα ελληνικά νησιά.
Τσίπρας: Αντιμετωπίζουμε το προσφυγικό με βάση τις ευρωπαϊκές αξίες
«Η Ελλάδα έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις ανθρωπιστικές επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης. Παρ' όλα αυτά, σε αντίθεση με άλλους, επιμένουμε να αντιμετωπίζουμε την πρόκληση με ανθρωπισμό και με βάση τις ευρωπαϊκές αξίες», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του στη Διάσκεψη Δωρητών για τους Σύρους πρόσφυγες στο Λονδίνο.
Ο Κατρούγκαλος γέμισε την 21η Ιουνίου με διαδηλωτές
Η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση της μνημονιακής περιόδου καταγράφηκε χθες στο Κιλκίς. Το φορολογικό και το ασφαλιστικό προσχέδιο, όπως δημοσιοποιήθηκε από την κυβέρνηση, κατόρθωσε να στρέψει εναντίον της επιστήμονες, επαγγελματίες, αγορά, εργαζόμενους, συνταξιούχους και αγρότες που διαδήλωσαν εναντίον της με πορεία επί της 21ης Ιουνίου που κατέληξε στο Δημαρχείο Κιλκίς.