Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συλλαλητήρια για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Για το λόγο αυτό επί ποδός βρίσεται η Αστυνομία, ενισχύοντας τα μέτρα ασφαλείας κυρίως στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις της χώρας.
Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Για το λόγο αυτό επί ποδός βρίσεται η Αστυνομία, ενισχύοντας τα μέτρα ασφαλείας κυρίως στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις της χώρας.
Πυρά από την πλευρά Μεϊμαράκη κατά «αναξιόπιστων» δημοσκοπήσεων
Ανοιξαν οι κάλπες στη Βενεζουέλα για τις βουλευτικές εκλογές
Η Βενεζουέλα ψηφίζει σήμερα, Κυριακή, για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες ενδέχεται να σηματοδοτήσουν μια ιστορική στροφή για τον τσαβισμό, καθώς η αντιπολίτευση είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου για πρώτη φορά εδώ και 16 χρόνια.
Νίκος Παρασκευόπουλος: Η οικονομική κρίση πλήττει τη δικαιοσύνη
Τη Δευτέρα η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ
Ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη σε τρεις δημοσιογράφους (Β.Κεχαγιά, Γ.Κουβαρά, Β.Σκουρή) με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο στο στούντιο της ΕΡΤ.
Άσαντ: Παράνομα τα βρετανικά πλήγματα στη Συρία
Οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιεί από την Πέμπτη η Βρετανία εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία είναι «παράνομες» και θα «στηρίξουν την τρομοκρατία», υποστήριξε ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ σε συνέντευξή του στους βρετανικούς Sunday Times.
Μήνυμα Παυλόπουλου από τη Σύρο για το προσφυγικό
Πυρκαγιά σε κατάστημα με ρούχα στα Εξάρχεια
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 10:40 το πρωί της Κυριακής και τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 12:30 το μεσημέρι από εννέα οχήματα με 27 πυροσβέστες.
Καθυστερήσεις στις αφίξεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης
Καθυστερήσεις στις πτήσεις αεροσκαφών στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» προκάλεσε η περιορισμένη ορατότητα λόγω της πυκνής ομίχλης που κάλυψε το πρωί της Κυριακής περιοχές στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
Συγκεκριμένα με καθυστέρηση 1,5 ώρας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αεροπλάνο της Turkish Airlines που εκτελούσε πτήση από την Κωνσταντινούπολη.