Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Με ελληνιστές της Ιταλίας συναντήθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος
«Έχοντας πλήρη συνείδηση του επιστημονικού σας ρόλου και της αντίστοιχης αποστολής σας, και αναλογιζόμενοι την ιστορία και τον πολιτισμό της μεγάλης Χώρας, στην οποίαν εξελίσσεται η υψηλή δημιουργικότητα της προσωπικότητάς σας, είναι δικαίωμά σας αλλά και χρέος σας -χωρίς τούτο να ενέχει ίχνος οιασδήποτε μορφής αλαζονείας- να διεκδικείτε την ιδιότητα των κληρονόμων και συνεχιστών της παράδοσης του Κλασικού Δυτικού Πολιτισμού, κορυφαίος εκπρόσωπος του οποίου είναι σήμερα ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Παυλόπουλος: Δεν θα ληφθούν αποφάσεις στο Συμβούλιο Αρχηγών
Επιστολή με πολλές αιχμές Φώφης Γεννηματά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απέστειλε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κυρία Φώφη Γεννηματά.
Στην επιστολή της αποσαφηνίζει ότι δεν πρόκειτα να συμμετάσχει σε καμμία συζήτηση, στη σύσκεψη των αρχηγών, για το ασφαλιστικό, ενώ σημειώνει με νόημα «Σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέμα κυβερνητικής πολιτικής δεν ενδείκνυται.
Πούτιν: Αρνείται συνάντηση με τον Ερντογάν αν η Αγκυρα δεν ζητήσει συγγνώμη
Το Κρεμλίνο αναφέρθηκε στο τουρκικό αίτημα, λέγοντας πως «δεν μπορεί να πει περισσότερα» -χωρίς δηλαδή να αποδέχεται ή να αρνείται.
Γερμανικό «όχι» στην ολλανδική πρόταση για «μίνι Σένγκεν»
«Η δική μας προσέγγιση είναι η προσπάθεια να διατηρήσουμε τη Σένγκεν στην παρούσα μορφή της», δήλωσε την Παρασκευή ανώτερη γερμανική κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με την οποία η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εργάζεται προκειμένου να φυλαχτούν καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τουρκία: Τουλάχιστον έξι παιδιά χάθηκαν σε δύο νέα προσφυγικά ναυάγια
Κλείνει προσωρινά το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής
Από τις 10 το πρωί και έως το πέρας της εκδήλωσης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και η στάση και στάθμευση των οχημάτων θα απαγορεύεται σε:
«Εσείς μην παίζετε με τη φωτιά» απαντά ο Ερντογάν στον Πούτιν
Σουηδία: η προσφυγική κρίση ενισχύει την ακροδεξιά
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Μετρό κατά των απολύσεων
«Οι 89 εργαζόμενοι που απέμειναν κινδυνεύουν με απόλυση» επισήμανε ο γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων στο Μετρό Δημήτρης Παππάς, ο οποίος ζήτησε και την παρέμβαση της κυβέρνησης για αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να επανέλθουν στις εργασίες τους με την επανεκκίνηση του έργου.