Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:34:13 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:46

Κιλκισιώτικο χρώμα στην Ομοσπονδία Εμπόρων

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008 οι εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΟΕΣΚΑΜΘ), για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, όπου Α’ αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, ενώ αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν και οι πρόεδροι των Συλλόγων της Παιονίας.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του Έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΚΟ) – Β’ Κύκλος» με τίτλο: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.».

Ενας κόσμος πραγματικής δημιουργίας και χαράς εκτίθεται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, στη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά των παιδιών με τα ειδικά χαρίσματα. Είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα –και όχι μόνο- δώρα, που ετοίμασαν μόνα τους τα παιδιά στα διάφορα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κ.Κ.Σ. και σας τα προσφέρουν με συμβολικό τίμημα και πολύ αγάπη.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:40

Με κινητά εξαπλώνεται

Σε δεκάδες κινητά τηλέφωνα μαθητών του Κιλκίς στάλθηκαν μηνύματα να βγουν στους δρόμους, να καταλάβουν σχολικά κτήρια και εν γένει να αντιδράσουν - όπως αντιδρούν στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Οι αποστολείς φυσικά είναι όσοι πρωταγωνιστούν στα έκτροπα που βλέπουμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες να καίνε περιουσίες ανυποψίαστων και αθώων πολιτών στο όνομα της οργής τους.
Ελπίζουμε να μην ζήσουμε παρόμοιες σκηνές στο Κιλκίς.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:39

Τα εύσημα και στον Κώστα

Συνηθίζεται οι υπουργοί και υφυπουργοί να αποκομίζουν όλη τη δόξα όταν το υπουργείο έχει κάποια επιτυχία.
Στην αναμφισβήτητη όμως επιτυχία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να πληρώσει ταχύτερα από κάθε άλλη χρονιά τις επιδοτήσεις, μερίδιο δόξας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ κι ένας δικός μας άνθρωπος. Ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κώστας Γιαννόπουλος.

Και μια ακόμα είδηση από τη Θεσσαλονίκη με έντονο κιλκισιακό χρώμα.. Στις προτάσεις για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της συμπρωτεύουσαας προτείνεται η ένταξη στο σχέδιο και έξι δήμων του ν. Κιλκίς ! Είναι οι δήμοι στους οποίους η Θεσσαλονίκη «βλέπει» οργανική και αναπτυξιακή σύνδεση και είναι χρήσιμο να τους υπενθυμίσουμε. Γαλλικός, Πικρολίμνη, Ευρωπός, Αξιούπολη, Πολύκαστρο και Κιλκίς.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:38

Και στα δικά μας

Δόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Σερρών, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Εγνατία αε.
Πρόκειται για τμήμα της καθέτου οδού στην Εγνατία οδό καθώς όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται με προδιαγραφές αούτομπαν ολόκληρο το δίκτυο μέχρι τις Σέρρες.
Το αξιομνημόνευτο της ανακοίνωσης είναι πως δόθηκαν στην κυκλοφορία 12 χιλιόμετρα αούτομπαν με έναρξη από το σημείο όπου θα συγκλίνει και η αούτομπαν από το Κιλκίς, κάπου έξω από τον Λαγκαδά.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:37

Εικόνα σου είμαι...

Εικόνα σου  είμαι κοινωνία και σου μοιάζω...
Το είπε ο ποιητής εδώ και δεκαετίες. Το ξαναβρίσκουμε στις μέρες μας εναργέστερα. Η βία που εντοπίζεται στα γήπεδα, στα πανεπιστήμια, στις παρυφές των διαδηλώσεων, η βία που θεωρούμε κάτι σαν ξεκομμένο φαινόμενο από το σύνολο των “υγιώς σκεπτομένων” ή των πολιτικά ορθολογιστών, δεν είναι δυστυχώς η εξαίρεση. Τείνει πλέον να καταστεί κανόνας του πλήθους, της υπολογίσιμης μειοψηφίας ακόμα, αύριο ίσως της πλειοψηφίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επιχειρήσεων για την ψηφιακή δημόσια διοίκηση στη Ν.Α. Κιλκίς, το πρωί της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στη συνεδρίασή του, της 02/12/2008, μετά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, ο οποίος έλαβε μέρος στη σύνοδο της ολομέλειας των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 22/11/2008, με κύριο θέμα τις καθυστερήσεις πληρωμής από τον Ο.Π.Α.Δ. των συμβεβλημένων ιατρών, αποφάσισε ομόφωνα: