Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ανάγκη ευρωπαϊκής πολιτικής διαχείρισης των ευρωπαϊκών συνόρων
Αγκυρα: Σε αργία οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας
Το υπουργείο ανέφερε πως η απόφαση ελήφθη για να διενεργηθεί αποτελεσματικά η έρευνα, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους μετά την ολοκλήρωσή της.
Στην εντατική ο πρώην άσσος του NBA Λαμάρ Όντομ
Ο 35χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.
Ισραήλ: Δρακόντεια μέτρα για την Ιερουσαλήμ μετά τις επιθέσεις
Σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών στις Κουρίλες Νήσους
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα από τη δόνηση το επίκεντρο της οποίας εντοπίσθηκε σε βάθος 34 χιλιομέτρων ανοικτά της πόλης Σεβερο-Κουρίλσκ.
Αγκυρα: Σε αργία οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας μετά το μακελειό
Το υπουργείο ανέφερε πως η απόφαση ελήφθη για να διενεργηθεί αποτελεσματικά η έρευνα, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους μετά την ολοκλήρωσή της.
Welt: «Η ΕΕ δεν δίνει τα χρήματα που υπόσχεται για τους πρόσφυγες»
Χοκστάιν: Η Ελλάδα να εκμεταλλευθεί το παράθυρο ευκαιρίας στην ενέργεια
Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να λάβει γρήγορα τις κρίσιμες αποφάσεις για να ξεπεραστούν οι εκκρεμότητες με τον αγωγό ΤΑΡ και να συμμετάσχει η Ελλάδα στο περιφερειακό ενεργειακό παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναβάλλεται η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα
Η αναβολή της επίσκεψης έγινε εξαιτίας του γεγονότος του θανάτου της μητέρας του Πιερ Μοσκοβισί.
Στη δίνη του εμφυλίου πολέμου η Νέα Δημοκρατία με φόντο την εκλογή νέου αρχηγού
Διαλυτικά φαινόμενα εμφανίζει, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, η συντηρητική παράταξη. Τα όσα συμβαίνουν κυρίως στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο επιτείνουν το φόβο και την ανησυχία πολλών για το εάν η Νέα Δημοκρατία μπορεί να φθάσει συντεταγμένη και ενωμένη έως τις εσωκομματικές εκλογές της 22ας Νοεμβρίου.