espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 6:34:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ναρκωτικά, μυήσεις σεξουαλικής φύσεως «νεοφώτιστων» και έκλυτες νύχτες με άφθονο αλκοόλ: Μία νέα βιογραφία που πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο κατηγορεί τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον για καταχρήσεις και ακρότητες την εποχή που ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης
Κατά χιλιάδες φτάνουν καθημερινά στη Λέσβο πρόσφυγες από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Αντιμέτωπο με τεράστιες προκλήσεις το νησί, το ζήτημα «όλης της Ευρώπης το σηκώνει στην πλάτη της η Μυτιλήνη και οι Μυτιληνιοί» λέει ο δήμαρχος.
Οι τριμελείς επιτροπές του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκριναν τις τελευταίες 220 κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο.

Αναλυτικότερα, το ΣτΕ ενέκρινε:

Πρόσληψη 128 ατόμων, με σύμβαση 8μηνης διάρκειας, για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του υπουργείου Οικονομικών (Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης).
Η στήριξη του αιτήματος της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης για παράταση κατά ένα έτος στην ολοκλήρωση του χρόνου υλοποίησης του ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013, καθώς και τη διερεύνηση για δυνατότητα χρηματοδότησης των Δήμων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για όσα έργα τυχόν απενταχθούν, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης.
Περαιτέρω αύξηση παρουσίασαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα εκλογικά τμήματα της Αθήνας όπου ψήφισαν μαζικά αστυνομικοί.

Παρά τον θόρυβο που ξέσπασε από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για την ψήφο ενστόλων στο ακροδεξιό μόρφωμα, παρά την εν εξελίξει δίκη των μελών της οργάνωσης, την ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και το γεγονός ότι στην Α' Αθήνας το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μειώθηκε ελαφρά σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (από 7,05% σε 6,91%), στα τμήματα όπου ψήφισαν οι ένστολοι -με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους- η ακροδεξιά οργάνωση θριάμβευσε.
Με μια λιτή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα ενδεχόμενο που έδειξε να αφήνει ανοιχτό ο Πάνος Καμμένος, με προϋπόθεση την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ.
Το μεσημέρι της Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος θα δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Αλ. Τσίπρα ενώ θα ακολουθήσει η ορκωμοσία του το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Οπως «Το Βήμα» πληροφορείται εάν ο κ.
Οι αλλαγές στην δομή της κυβέρνησης και λιγότερο τα πρόσωπα που θα αναλάβουν συγκεκριμένα υπουργεία, φαίνεται πως είναι το βασικό αντικείμενο προβληματισμού και επεξεργασίας του κεντρικού κυβερνητικού επιτελείου, εν αναμονή της ανακοίνωσης της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης.
Σε απόσταση αναπνοής από τη Σύνοδο Κορυφής της Τετάρτης για την προσφυγική κρίση έρχεται νέο παραλήρημα εκ μέρους του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος προειδοποιεί ότι «απειλούνται τα σύνορα, η ζωή μας που βασίζεται στο σεβασμό των νόμων και ολόκληρη η Ευρώπη -μας κατακλύζουν».
Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ θα απευθυνθούν από κοινού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 7 Οκτωβρίου στη διάρκεια της επόμενης συνόδου της Ολομέλειας στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς.