espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 7:12:23 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για ρυθμό εισόδου προσφύγων στη χώρα που φτάνει τις 2.000 - 3.000 ανά ημέρα έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης, μιλώντας στο Mega, επισημαίνοντας ότι τα δρομολόγια των πλοίων δεν έχουν σταματήσει.
Ανοιξε το Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν την εκλογική αναμέτρηση η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου για να υποδεχθεί όσους έχουν προσφέρει στη κρίση του μεταναστευτικού.

Με μια λιτή δεξίωση στην οποία προσφέρθηκαν αναψυκτικά, βουτύματα και «μπόμπες» σαντουιτσάκιαμ η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός είπε ότι χωρίς τη σκληρή και άοκνη προσπάθειά τους.
Τις εφεδρείες καλεί το υπουργείο Άμυνας της Ουγγαρίας σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τους πρόσφυγες στα σύνορά της.

Σε πρώτη φάση, οι εφεδρείες θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται σε μονάδες, λόγω της μετακίνησης στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων στα σύνορα με τη Σερβία, ωστόσο, δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν και σε άλλα σημεία.

Στην κεντρική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στο Κιλκίς μίλησε η αντιπρόεδρος της βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου η οποία ανέλυσε το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας και απάντησε σε ερωτήματα και προβληματισμούς των πολιτών του νομού.

Τελικά στις 25 Ιανουαρίου η ελπίδα ΔΕΝ ανέτειλε.
Ανέτειλε η αλαζονεία,Ανέτειλε το ψέμα,Ανέτειλε ο διχασμός.
Έδυσε κάθε ίχνος λογικής σ αυτήν τη χώρα.

«Είναι ανάγκη για την χώρα να αναδειχθεί τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Είναι ανάγκη να εκλεγεί βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ν. Κιλκίς. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες εκλογές. Αποδείχθηκε ανεπαρκής  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην διαχείριση των προβλημάτων του τόπου και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας.

«Είναι ανάγκη για την χώρα να αναδειχθεί τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Είναι ανάγκη να εκλεγεί βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ν. Κιλκίς. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες εκλογές. Αποδείχθηκε ανεπαρκής  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην διαχείριση των προβλημάτων του τόπου και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας.

Είκοσι έξι άτομα προσήχθησαν και δύο συνελήφθησαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων στο Κερατσίνι για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Άγνωστοι προξένησαν ζημιές σε τζαμαρίες καταστημάτων στην οδό Παναγή Τσαλδάρη κοντά το σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο του Παύλου Φύσσα.
Με επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα και περίπτερα και γεύματα με δημοσιογράφους κυλά η παραμονή των εκλογών για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα.
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 12:50

Στήριγμα το ΙΚΥ στη φοιτητική ζωή του Ζυλιέν

Η ιστορία του νεαρού Αφρικανού Ζυλιέν Μακαλού είναι ένα σύγχρονο παραμύθι. Γιος πολιτικού που διώχθηκε για τις πεποιθήσεις του υπέρ της δημοκρατίας, ορφανός και χωρίς αδέλφια, θύματα όλα του πολέμου στη χώρα του, το Κονγκό, κατόρθωσε ο ίδιος να σωθεί και να διαφύγει παράνομα ως μετανάστης σε ηλικία 16 ετών.