Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ομπάμα: Προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο τον 14χρονο «τρομοκράτη»
Ουγγαρία: Συλλάβαμε γνωστό τρομοκράτη στα επεισόδια με τους πρόσφυγες
Άγνωστοι μαχαίρωσαν δημοσιογράφο στο Κολωνάκι
Άγνωστοι μαχαίρωσαν, αργά το βράδυ της Τετάρτης, δημοσιογράφο, στο γκαράζ του σπιτιού της, στο Κολωνάκι.
Η δημοσιογράφος, που φέρει ελαφρά τραύματα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Spiegel: Πως οι σούπερ - πλούσιοι απειλούν τη δημοκρατία των ΗΠΑ
Ο δεκάλογος της καλής σχολικής χρονιάς
«Άρωμα» αμαρτωλής υποθαλάσσιας αρτηρίας στο Μετρό Θεσσαλονίκης
Μάχη ψήφο με ψήφο μέχρι τις κάλπες
Στη νέα δημοσκόπηση της Κάππα Research που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα οριακό προβάδισμα 0,6% έναντι της ΝΔ.
Συγκέντρωση και πορεία για «ανοιχτά σύνορα σε πρόσφυγες και μετανάστες»
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Καρπάθου
Πηγή: Το Βήμα