Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ουγγαρία: Ο φράχτης «εντείνει το πρόβλημα των μεταναστών»
Η ουγγρική κυβέρνηση κατασκευάζει έναν φράχτη ύψους 3,5 μέτρων και μήκους 175 χιλιομέτρων, ακολουθώντας σκληρή γραμμή σε αυτό που ο δεξιός πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν θεωρεί πως συνιστά απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια, την ευημερία και την ταυτότητα.
Μανιτάκης: Είναι καιρός τώρα να κυβερνηθεί κανονικά ο τόπος
Γιούνκερ προς Θάνου: Απαραίτητη η πλήρης στήριξη του προγράμματος
Μεγαλεία ….
Μεγαλεία ο αντιδήμαρχος Παιονίας Κώστας Μεμεντζής… Κοτζάμ πρόξενο των ΗΠΑ υποδέχτηκε χθες και την ενημέρωσε για την κατάσταση στην Ειδομένη.
Λίγο ακόμα να λείψει στην Αθήνα ο Γκουντενούδης και βλέπουμε τον Κώστα να υποδέχεται και τη Μέρκελ στο Πολύκαστρο.
Χρήστο, το νού σου…
Ποδηλασία με ασφάλεια
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το ποδήλατο έχει εισβάλει στη ζωή μας για τα καλά και όλο και περισσότεροι δείχνουν να το προτιμούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Πώς να μην το προτιμήσεις κανείς άλλωστε, όταν αποτελεί τον πιο φτηνό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη; Εκτός αυτού, είναι απλό, πρακτικό και οικονομικό, δεν πιάνει χώρο, δεν μας δυσκολεύει ποτέ στο παρκινγκ και την κίνηση κι επιπλέον μας κάνει να βλέπουμε την πόλη με μια νέα, φρέσκια ματιά.
Ο Στ. Γκέρτζος στον Κιλκισιακό
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Σταύρου Γκέρτσου. Ο πολύπειρος σέντερ φορ επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από έξι χρόνια. Μια καριέρα γεμάτη γκολ και τίτλους για τον Γκέρτσο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Νέου Αγιονερίου.
Σταύρο καλώς ήρθες σπίτι σου!
Κυψέλη πολιτισμού και βιβλιοφιλίας η Βιβλιοθήκη “Δημήτρης Οικονόμου”
Είναι θεσμός πολιτισμού και συνάμα αέναη υπενθύμιση της τεράστιας κοινωνικής προσφοράς του ευπατρίδη στρατηγού Δημήτρη Οικονόμου στη γενέτειρά του, την Αξιούπολη και την ευρύτερη Παιονία. Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο πλαίσιο των Αξιουπολίτικων, οργανώθηκε στην κεντρική πλατεία η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Άννα Οικονόμου» στους βιβλιόφιλους του δήμου Παιονίας.
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Παιονίας για το Μεταναστευτικό
Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αλλεπάλληλες συναντήσεις με κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για το «Μεταναστευτικό».
ΤΕΙ Κιλκίς: Πέρασαν 126 Πάνω 400 μόρια η βάση
Αυξάνεται και πληθύνεται ο αριθμός των γραμμένων φοιτητών στο παράρτημα Κιλκίς του ΤΕΙ. Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι φέτος εισήχθησαν 126 άτομα και μάλιστα με τη βάση (αριθμός μορίων του τελευταίου εισαχθέντα) να ανεβαίνει πάνω από 400 μόρια συγκριτικά με τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 2014.
Η πρόξενος των ΗΠΑ στην Παιονία
Το Δήμο Παιονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου η Αμερικανίδα Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Fong. Λόγω της παρουσίας του Δημάρχου, κου Γκουντενούδη στην Αθήνα για το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ με αφορμή «Το Μεταναστευτικό», ο Αντιδήμαρχος κος Μεμετζής υποδέχθηκε την κα Fong.