Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Διεθνή ΜΜΕ: Τσίπρας, ο καθαρός νικητής των εκλογών
Μπακογιάννη: Ο λαός έδωσε εντολή στον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει το Μνημόνιο
Ο ελληνικός λαός έδωσε στον κ. Τσίπρα την εντολή να εφαρμόσει το μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε τόνισε ο Ντόρα Μπακογιάννη φθάνοντας στα γραφεία της ΝΔ.
Η κ Μπακογιάννη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο ελληνικός λαός κατέταξε την ΝΔ στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επικοινωνία και επικείμενη συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου για συγκυβέρνηση
Οπως «Το Βήμα» πληροφορείται ο κ. Καμμένος κατευθύνεται τώρα στα γραφεία των ΑΝΕΛ και εν συνεχεία θα συναντηθεί με τον κ.
Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα
Ικανοποίηση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ , που με τη συνεργασία τους ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, ανέβασαν τα εκλογικά ποοστοστά κατά δύο μονάδες και αύξησαν τη κοινοβουλευτική δύναμη τους από 13 σε 17 βουλευτές, καθώς εκλέγεται και βουλευτής Επικρατείας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «πάγωσε» την ηγεσία της ΝΔ
Με μια πρωτοφανή κίνηση, ανώτερη πολιτικά που δεν συνηθίζεται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πριν υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση του 25% των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας από το υπουργείο Εσωτερικών, παραδέχθηκε την ήττα του κόμματός του και την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιοι εκλέγονται βουλευτές σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας
Οι βουλευτές στις εκλογικές Περιφέρειες
Πηγή: Το Βήμα
Λέσβος: Ναυάγιο με 14 νεκρούς πρόσφυγες - Ανάμεσά τους 4 παιδιά
Νέα επίθεση Καμμένου κατά δημοσκόπων: Μας πολέμησαν πρόστυχα
Τι δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία των exit poll για ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Το 70% ,συγκεκριμένα 69,9 έφτασε η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ έφθασε το 88,6%.
Από την ποιοτική ανάλυση των ευρημάτων των εταιριών, που διεξήγαγαν τα πανελλαδικά exit polls, που μεταδίδονται από τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, προκύπτει ότι
Ποτάμι: Κυβέρνηση συνεργασίας όλων των ευρωπαϊκών κομμάτων
Τονίζουν ωστόσο ότι το κόμμα επιμένει στην πάγια θέση του «για ανάγκη συνεργασίας όλων των κομμάτων που στήριξαν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αυτό σημαίνει και τη ΝΔ», και προσθέτουν ότι αυτό άλλωστε δείχνει και η μεγάλη αποχή.