Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αίγυπτος: Αφιξη Κέρι για επανέναρξη στρατηγικού διαλόγου
Παρά τις καταγγελίες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκ μέρους των αιγυπτιακών Αρχών, ο Κέρι δήλωσε ότι Ουάσινγκτον και Κάιρο θέτουν εκ νέου μία «ισχυρή βάση» στις μεταξύ τους σχέσεις.
Χημικά από τη γαλλική αστυνομία κατά μεταναστών στη Σήραγγα της Μάγχης
Υψηλός κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και Ν.Εύβοια
Ματαιώνονται δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό τη Δευτέρα λόγω στάσεων
Νεκρός στρατώτης του ΟΗΕ στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι πυρά από βαρύ οπλισμό ακούστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής και συνεχίστηκαν για πολλές ώρες σε μουσουλμανική συνοικία, όπου κάποιοι κάτοικοι έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε λάστιχα.
Κορωνάκης: Να μην μετατραπεί το μνημόνιο σε πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Την ανάγκη να συγκροτηθεί σχέδιο που δεν θα μετατρέπει το Μνημόνιο σε πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.
«Πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εθνικής ενότητας.
Εκλογές για τις 19 Οκτωβρίου θα προκηρύξει ο καναδός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ πρόκειται να προκηρύξει σήμερα, Κυριακή, βουλευτικές εκλογές για τις 19 Οκτωβρίου ξεκινώντας μια μαραθώνια προεκλογική εκστρατεία 11 εβδομάδων που αναμένεται ότι θα επικεντρωθεί στην επίμονα υποτονική οικονομία.
Νέο τμήμα αεροσκάφους βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό
Το φτερό του αεροσκάφους έχει σταλεί στην Τουλούζη, όπου θα εξετασθεί τις επόμενες ημέρες από ειδικούς για να προσδιορισθεί εάν ανήκει στα συντρίμμια της πτήσης MH370, που έχει εξαφανισθεί από τον Μάρτιο του 2014.
Γερμανία: Κοντά στην αυτοδυναμία Χριστιανοδημοκράτες/Χριστιανοκοινωνιστές λόγω των χειρισμών στην ελληνική κρίση
Πολύ κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία - και χάρη στους χειρισμούς στην ελληνική κρίση - βρίσκονται οι γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες/Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU).
Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Emnid για λογαριασμό της Bild am Sonntag, το κόμμα της Μέρκελ και οι σύμμαχοί τους συγκεντρώνουν -για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2005- ποσοστό 43%, ίσο με όλα τα υπόλοιπα κόμματα συνολικά.