Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στο φως το καταφύγιο του Τσόρτσιλ
Εξερευνώντας τον θαυμαστό κόσμο της γνώσης
Ολάντ: Δεν υπάρχει συμφωνία αποζημίωσης της Ρωσίας για τα Μιστράλ
O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αρνήθηκε σήμερα ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία σχετικά με την ακύρωση της παράδοσης στη Ρωσία δύο ελικοπτεροφόρων Μιστράλ λόγω της ουκρανικής κρίσης και ότι η απόφαση για το τι θα γίνει θα ληφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Μεϊμαράκης: «Αντιπαραγωγικές και μοιραίες τυχόν νέες εκλογές»
«Ο κ. Τσίπρας έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης των Ελλήνων ψηφοφόρων, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Τώρα οφείλει να αποδείξει ότι θα κάνει το καθήκον του. Νέες εκλογές θα ήταν, στην παρούσα φάση, όχι μόνο αντιπαραγωγικές, αλλά και μοιραίες» δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο περιοδικό Focus.
Δοιράνη - Οι ομορφιές του ν. Κιλκίς
Δοϊράνη, στην εσχατιά της Ελλάδας, ...συννεφοπαρμένη, προσκήνυμα στην ομορφιά της φύσης...
Φωτό: Κώστας Τερζενίδης
Προς εκτόνωση η κατάσταση
Όχι και παραιτήθηκαν οι αντιδήμαρχοι… Διότι άλλο να τις ζητά ο Δήμαρχος κι άλλο να υποβάλλονται. Βεβαίως υπάρχει παλαιόθεν το σύστημα των ανοιχτών (ως προς την ημερομηνία) παραιτήσεων, αλλά εν προκειμένω στο Δήμο Κιλκίς, μόνο βέβαιη δεν θεωρείται ότι θα ισχύσει για κάμποσους από τους αντιδημάρχους.
Οι Γερμανοί που αγαπάνε τον ελληνικό λαό και το Κιλκίς
Τα χρόνια της κρίσης έβγαλαν στην επιφάνεια κι ανέδειξαν τα πολλά θετικά αλλά και τα πολλά αρνητικά της φυλής μας. Ένα από τα αρνητικά είναι και η αντίληψή μας, η άποψη που κυριαρχεί σε πολλούς, πως υπάρχει και μας κατατρέχει μια διεθνής συνωμοσιολογία. Κάποιοι έκαναν και πολιτική καριέρα με αυτό το… εφόδιο.
Στο Ανθοχώρι Μετσόβου ο «Αγ. Τρύφων» Γουμένισσας
Την Κυριακή 26 Ιουλίου ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας συμμετείχε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής, στο Ανθοχώρι Μετσόβου.
Προετοιμασία για τον νέο Εθνικό Νέου Αγιονερίου
Ξεκίνησε και επισήμως την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο γήπεδο του Νέου Αγιονερίου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη και του γυμναστή Κώστα Φωτιάδη, η προετοιμασία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2015 – 2016 για τον ΕΘΝΙΚΟ.
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ στο ERASMUS+
Το ΚΕΚ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την υποβολή συγκεκριμένων σχεδίων στην τελευταία περίοδο υποβολής αιτήσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ έλαβε την έγκριση για υλοποίηση τριών (3) σχεδίων διακρατικής συνεργασίας. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) δημοσίευσε τα αποτελέσματα που υποβλήθηκαν στην εθνική υπηρεσία της χώρας μας.