espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 5:19:31 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με τις τοποθετήσεις μελών συνεχίζεται αυτή την ώρα στο Σινέ Κεραμεικός η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδρίαση ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς θα δρομολογήσει τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε ξεκαθάρισμα του εσωκομματικού τοπίου.
Σε κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το Άγιο Έτος των καθολικών που ξεκινά τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε την Πέμπτη ο δήμαρχος της Ρώμης Ινιάτσιο Μαρίνο.

«Όλες οι ενδείξεις που έχουμε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, κάτι που μου επιβεβαιώθηκε και από αμερικανούς δημάρχους με τους οποίους μίλησα πρόσφατα, κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένους κινδύνους τρομοκρατικών επιθέσεων στη Ρώμη και στην Ιταλία», τόνισε ο κεντροαριστερός δήμαρχος της Αιώνιας Πόλης, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Corriere della Sera.
Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος προκήρυξε τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 από 14:00-18:00 τοπική ώρα.

Αίτημά της η νομοθετική επίλυση του ζητήματος της σύστασης παρόχου υπηρεσιών αεροναυτιλίας, με βάση τα συμφωνηθέντα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, σε εναρμόνιση με το ευρωπαϊκό νομοθετικό καθεστώς.
Σε έκκληση με την οποία ζητούν να γίνει σεβαστή από όλους η βούληση του ελληνικού λαού, όπως εκδηλώθηκε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και να διακοπεί η μνημονιακή πορεία «καταστροφής και υποδούλωσης», προέβησαν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κασιμάτης και δεκάδες γνωστές προσωπικότητες της κοινωνικής δράσης, της ακαδημαϊκής διδασκαλίας, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής από την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι,σε αγροτική περιοχή στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας πάνω από τα διόδια Αφιδνών.

Η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και μέχρι τώρα δεν υπάρχει ανησυχία για κίνδυνο σε κατοικημένη περιοχή.
Σε εξέλιξη είναι η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στο Σινέ Κεραμεικός.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε ξεκαθάρισμα του εσωκομματικού πεδίου.

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι το Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) συνδέεται με την τρομοκρατία, επισημαίνει η Suddeutsche Zeitung.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται τρεις αλλοδαποί κρατούμενοι των φυλακών του «Αγίου Στεφάνου», ύστερα από χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν υπήκοο Σομαλίας, έναν υπήκοο Γκάνας και έναν υπήκοο Τανζανίας, οι οποίοι χθες το βράδυ έκαναν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χρήση ναρκωτικών μέσα στις φυλακές.
Αποστάσεις από το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους κράτησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ένω άφησε και αιχμές για το κόστος λειτουργίας της.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη, ο κ.
«Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια με την τοποπθέτησηή μου και στην Κεντρική Επιτροπή και στα άλλα όργανα του κόμματοςγια να απεγλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μνημόνια για να μην υπογράψει το 3ο μνημόνο και τη δανειακή σύμβαση που θα το συνοδεύει» είπε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης προσερχόμενος το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.