espa pkm

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026, 5:12:21 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 02:50

Κουτσούμπας: Η μόνη εναλλακτική το ΚΚΕ

Αυτές οι εκλογές δεν μοιάζουν με τις προηγούμενες, ο λαός πλέον τους δοκίμασε όλους και τώρα μπορεί να κάνει το βήμα που δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενισχύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το ΚΚΕ, ανάφερε ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Εν μέσω του πολεμικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία μετά την πλέον αιματηρή ενέδρα του PKK κατά των ενόπλων δυνάμεων εδώ και χρόνια, και σε απόσταση μικρότερη των δύο μηνών από τις πρόωρες εκλογές, ο Αχμέτ Νταβούτογλου διαμηνύει ότι θα «καθαρίσει» τη χώρα από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν και διαδηλωτές, πολλοί εκ των οποίων οργανωμένα μέλη των Γκρίζων Λύκων, κατεβαίνουν στους δρόμους ζητώντας εκδίκηση.
Στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε το βράδυ της Δευτέρας η απόφαση για τη συγκρότηση και τη διάρθρωση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΥΔΕΑΠ), την οποία υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη, κ.

Με την «Βουλή των Εφήβων» θα κλείσει την καριέρα της ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ανακοίνωσε στους νεαρούς μαθητές που συμμετέχουν στις εργασίες της Κ΄ Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος προσομοίωσης της λειτουργίας του Κοινοβουλίου, ότι θα τους μιλήσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσουν εν Ολομελεία.

Σπρέι πιπεριού χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις καταστολής κατά πλήθους προσφύγων και μεταναστών που επιχειρούσαν να σπάσουν τις γραμμές της αστυνομίας και να διαφύγουν από κέντρο προσωρινής κράτησης στο χωριό Ρόστζκε στα σύνορα με την Σερβία, όπως μεταδίδει το Reuters.
Να αποδοθούν από τα Ασφαλιστικά Ταμεία στον ΕΟΠΥΥ οι παρανόμως παρακρατηθείσες εισφορές ασθενείας, ζητούν οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το θέμα έχει θέσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ ο πρόεδρος του ΠΙΣ κ.
Σχολικά είδη και γάλατα για την κάλυψη των αναγκών μαθητών ευάλωτων οικογενειών συγκεντρώνει από σήμερα, Δευτέρα, και ως την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο δήμος Ηρακλείου στη Λότζια και σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.
Αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 9.573.000 υπέβαλε η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες αντιμετώπισης της συνεχούς αυξανόμενης προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα.

Ειδικότερα τα χρήματα θα διοχετευτούν στη λειτουργία κέντρου πρώτου υποδοχής στη Λέσβο και στο Φυλάκιο του Έβρου, καθώς και των κινητών μονάδων στη Σάμο, στη Λέσβο και στην Κω.

Με την «Βουλή των Εφήβων» θα κλείσει την καριέρα της ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ανακοίνωσε στους νεαρούς μαθητές που συμμετέχουν στις εργασίες της Κ΄ Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος προσομοίωσης της λειτουργίας του Κοινοβουλίου, ότι θα τους μιλήσει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσουν εν Ολομελεία.

«Η προσφυγική κρίση χτυπάει την πόρτα ενός κράτους –μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το άλλο» τόνισε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του κέντρου πρώτης υποδοχής αιτούντων άσυλο στο Τράισκιρχεν της Αυστρίας, νότια της Βιέννης.