Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κουτσούμπας: Με τσάρτερ στις χώρες προορισμού οι μετανάστες
Γλέζος: Χρειάζεται μεγαλύτερη συνεννόηση στην Ε.Ε. για το προσφυγικό
Ο κ.Γλέζος τόνισε ότι το πρόβλημα υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της Ελλάδας και είναι πλέον ευρωπαϊκό και διεθνές.
O Σουλτς επικρίνει «την Ευρώπη των εγωιστών»
Την Ευρώπη «των εγωιστών» επέκρινε με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Passauer Neuen Presse, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς που προειδοποίησε χώρες όπως η Ουγγαρία ότι «δεν κερδίζουν αλληλεγγύη όταν προκαλούν.
Νεκρός τούρκος στρατιώτης στα σύνορα με τη Συρία
Ο στρατιώτης δέχθηκε πυρά από τη συριακή πλευρά, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, τη νύχτα προς Πέμπτη.
«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ
Με γνώμονα την διατήρηση των εσωκομματικών ισορροπιών και με εμφανή στόχο να περάσει στην κοινή γνώμη το μήνυμα της «λελογισμένης» διεύρυνσης στον κεντρώο και φιλελεύθερο χώρο, «κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της Ν.
Γερμανικά ΜΜΕ για ντιμπέιτ: Οι Ελληνες δεν είναι σε εκλογική διάθεση
Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας-δανειστές αποφάσισαν διάλυση ΣΥΡΙΖΑ
Δραματικές διασώσεις κατοίκων από πλημμύρες στην Ιαπωνία
Ο ποταμός Κινουγάουα υπερχείλισε απότομα και έπνιξε την κοινότητα Τζόσο βόρεια του Τόκιο, όπου κάτοικοι χρειάστηκε να απομακρυνθούν με στρατιωτικά ελικόπτερα από τις στέγες των σπιτιών τους.
Στην Κύπρο απόψε ο Ντόναλντ Τουσκ
ΟΑΕΔ: Δημιουργία Εργαστηριού Κινητοποίησης Ανέργων
Μέσω των εργαστηρίων στους συμμετέχοντες θα παρέχεται ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό, όπως Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσδιορισμού, Συμβουλή των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών, ενώ μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου οι ωφελούμενοι θα μπορούν να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.