Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στις 14 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη - Ψάχνουν ημερομηνία για τους πολιτικούς αρχηγούς
Η πρώτη τηλεμαχία θα διεξαχθεί με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων στις 10 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στις 14 Σεπτεμβρίου.
Κύπρος: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά στο μοιραίο Noratlas
<div>Στο ΣτΕ οι πρώτες αιτήσεις για κατ' εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις στο Δημόσιο</div>
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκαν οι πρώτες αιτήσεις για κατ' εξαίρεση προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές κατά την προεκλογική περίοδο στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Υπενθυμίζεται ότι από την ημέρα ανακήρυξης των βουλευτικών εκλογών απαγορεύονται οι προσλήψεις και οι μεταθέσεις υπαλλήλων στο Δημόσιο.
«Οχι» και στα δύο ντιμπέιτ από το ΚΚΕ
Αναφορικά με το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη, το οποίο συμφωνήθηκε πίσω από την πλάτη των άλλων κομμάτων, όπως αναφέρει, το ΚΚΕ τονίζει πως «μόνο στόχο έχει την τεχνητή πόλωση και τον εγκλωβισμό του λαού σε ένα κακέκτυπο του παλιού δικομματισμού».
Επίθεση ΛΑΕ κατά Ποταμιού για το Μνημόνιο
Την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης
Αιτιολογώντας την απόφασή του, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο κ.
Πού θα είναι τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων
Η τελική κατάσταση των παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων έχει ως εξής:
Γερμανία: Αριθμός - ρεκόρ 2.200 προσφύγων στη Βαυαρία σε 24 ώρες
Ελικόπτερα Σούπερ Πούμα σε επιχειρήσεις διάσωσης στη Χίο (βίντεο)
Στο πρώτο από αυτά, τραβηγμένο το πρωί της Κυριακής 30 Αυγούστου, ελικόπτερο Σούπερ Πούμα που απογειώθηκε από τη Χίο διασώζει τους δύο έλληνες επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο «Αλκυόνη», που παρουσίασε εισροή υδάτων και τελικά βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 15 ναυτικά μίλια νότια της Χίου.