Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φορτσάκης: «Ωρολογιακή βόμβα τα κενά στα σχολεία»
Ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, κρατά στα χέρια της μια ωρολογιακή βόμβα που αναμένεται να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή και να τινάξει στον αέρα το νέο σχολικό έτος.
Ραχόι:Τον Δεκέμβριο οι βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ακριβή ημερομηνία.
"Μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός...θα εξαγγείλω εκλογές.
Γαλλία: Κατέβασαν τα τρακτέρ στο Παρίσι οι αγρότες
Εκκενώθηκε διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας λόγω φωτιάς
Μαλαισία: Τραγωδία από ανατροπή σκάφους που μετέφερε 100 άτομα
Εκπρόσωπος της Ναυτικής Υπηρεσίας Επιβολής του Νόμου της Μαλαισίας σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί από την ανατροπή του σκάφους αυτού ή εάν τα 100 άτομα που μετέφερε είναι παράτυποι μετανάστες, όπως μετέδωσαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης.
Τουρκία: Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί από βομβιστική επίθεση
Πηγές ασφαλείας δήλωσαν στο Reuters ότι πιστεύεται πως τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί στο δρόμο από κούρδους ενόπλους και πυροδοτήθηκαν την ώρα που διερχόταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι αστυνομικοί.
Γουατεμάλα: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος μετά το ένταλμα σύλληψής του
Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Χούλια Μπαρέρα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προέδρου εγκρίθηκε» από τον δικαστή Μιγκέλ Άνχελ Γκάλβες.
Δώδεκα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας
Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Ενότητα είναι «η μέρα με τη νύχτα»
Στόχος του ΚΚΕ είναι η μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυσή του, ανέφερε σήμερα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν θέτει αριθμητικούς στόχους, προσθέτοντας ταυτόχρονα «γιατί όχι; η δυνατότητα υπάρχει».
Μαλαισία: Ανατράπηκε σκάφος που μετέφερε 100 άτομα
Εκπρόσωπος της Ναυτικής Υπηρεσίας Επιβολής του Νόμου της Μαλαισίας σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί από την ανατροπή του σκάφους αυτού ή εάν τα 100 άτομα που μετέφερε είναι παράτυποι μετανάστες, όπως μετέδωσαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης.