espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 2:11:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τελικά η Φραντσέσκα Φελίνι, ανηψιά του θρυλικού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελίνι, ενέδωσε στις πιέσεις παρόλο που η οικογένειά της είχε απορρίψει εκατοντάδες ανάλογες προτάσεις κατά το παρελθόν: έδωσε την άδεια να γυριστεί σε ριμέικ η ταινία-σταθμός «Ντόλτσε Βίτα».
Ερωτηματικά για την στάση που προτίθεται να τηρήσει η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλεί η καθυστέρηση της έναρξης της συζήτησης στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την εξουσιοδότηση που ζητεί η κυβέρνηση προκειμένου να διαπραγματευθεί τους τελικούς όρους της συμφωνίας με τους δανειστές.
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 20:57

Ιερά Πανήγυρις Οσίου Νικοδήμου

Ιερά Πανήγυρις στο Ιερό Κοινόβιου Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας, τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου.

Ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο Περικλής Κολότσιος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς έδωσε τη μάχη όρθιος και χαμογελαστός και έφυγε πλήρης τιμών και κυρίως αγάπης με την οποία τον τίμησαν οι Κιλκισιώτες.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στο νέο μνημόνιο της Κυβέρνησης. Το ΠΑΜΕ κάλεσε σε συγκέντρωση στην Ομόνοια ενώ έκανε πορεία προς το Σύνταγμα.

Αστυνομικοί εμποδίσαν την πορεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ να φτάσει προς το Σύνταγμα.

Ονομαστική ψηφοφορία θα καταθέσει το ΚΚΕ, επί του νομοσχεδίου για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για την «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)», ενημέρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Το φετινό φεστιβάλ θα είναι διαδραστικότερο από τις 13 έως και τις 21 Ιουλίου, με δωρεάν εργαστήρια και παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με την "Τέχνη Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία", το εμπορικό επιμελητήριο και την σχολή χορού Adagio. Στα εργαστήρια του φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν όλοι χωρίς κόστος δηλώνοντας συμμετοχή έως τις 10 Ιουλίου 2015.

Σε μια εξαιρετική κίνηση, γεμάτη ανθρωπιά και ευαισθησία προχώρησαν σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής της Γουμένισσας, κυρίως γονέων και κηδεμόνων, συγκεντρώνοντας συνολικά 9.520 ευρώ.

Αποκαταστάθηκε η συνήθης λειτουργία  του Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς εδώ και λίγες ημέρες διενεργούνται πλέον κανονικά και τα τακτικά χειρουργεία. Οι δυσχέρειες που προέκυψαν εξαιτίας της έλλειψης πετρελαίου λόγω των κλειστών τραπεζών, άρθηκαν και εκ των ενόντων με αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής δυνατότητας  αποκαταστάθηκε η προμήθεια πετρελαίου.

Είτε εντός είτε εκτός ευρώ τα θύματα της κρίσης στο ν. Κιλκίς μετρώνται σε χιλιάδες και η ανακούφιση κατά το δυνατόν των πληγών επαφίεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Της οποίας οι πόροι είναι περιορισμένοι, αλλά σωτήριος μπορεί να αποδειχθεί ο ρόλος της εφόσν αξιοποιήσει στο μέγιστο τα ευρωπαϊκά προγράμματα ανακούφισης της ανθρωπιστικής κρίσης και κυρίως των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.