Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το κοινό τους όραμα για την Κύπρο παρουσιάσαν Αναστασιάδης και Ακιντζί
Μέρκελ: Η Σερβία δεν είναι σαν την Ελλάδα
Καταδικάστηκε ο Μπερλουσκόνι για τη δωροδοκία γερουσιαστή
Καθηλώθηκαν προσωρινά τα αεροσκάφη της United Airlines
Το πρόβλημα επιλύθηκε και οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ομοσπονδιακής Αεροπλοΐας.
Τα τεχνικά προβλήματα είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν περισσότερες από 90 πτήσεις.
Το ελληνικό «Οχι» και οι εθνικοί μύθοι
Μόνο ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραμένει στη φυλακή
Τροπολογίες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεγγραφές φοιτητών
Καταγγελία για εράνους στο όνομα του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οι ευρωπαϊκές προοπτικές της Αλβανίας στο επίκεντρο επίσκεψης Μέρκελ
Η Άνγκελα Μέρκελ διαβεβαίωσε την Αλβανία ότι δεν καθυστερούν επίτηδες οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, αλλά τόνισε ότι τα Τίρανα πρέπει να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις για να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις.
Συνάντηση Παυλόπουλου - Μεϊμαράκη την Πέμπτη στις 10.30
Κλιμάκιο βουλευτών της Ν.Δ. μεταβαίνει στις Βρυξέλλες