Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΝΔ: Θέτει θέμα Βασιλικής Θάνου - Ζητά να μην είναι υπηρεσιακή Πρωθυπουργός
Εν ψυχρώ δολοφονία δημοσιογράφου και εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση στη Βιρτζίνια (βίντεο)
Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) όταν ένας άγνωστος τους πυροβόλησε την ώρα που βρίσκονταν στον «αέρα» του καναλιού και έπαιρναν μια συνέντευξη.
Πλατφόρμα προστασίας για διαδικτυακές αγορές φέρνει η ΕΛ.ΑΣ.
Παππάς: «Η κυβέρνηση ανετράπη εκ των έσω»
«Η κυβέρνηση ανετράπη εκ των έσω» σημείωσε.
Κείμενο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από 14 στελέχη της «Πλατφόρμα 2010»
Μέρκελ στο Χάιντεναου: Μηδενική ανοχή στο ακροδεξιό μίσος
Εν ψυχρώ δολοφονία δημοσιογράφων σε ζωντανή μετάδοση στη Βιρτζίνια
Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) όταν ένας άγνωστος τους πυροβόλησε την ώρα που βρίσκονταν στον «αέρα» του καναλιού και έπαιρναν μια συνέντευξη.
Εκτακτη σύσκεψη υπουργείου-δημάρχων για το προσφυγικό
Επιμένουν για τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στην Κω οι ΑΝΕΛ
Νωρίτερα, πάντως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι στην εν λόγω υπηρεσία δεν υπηρετεί αστυνομικός με το όνομα που είχε αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
O Ν.Χουντής και άλλα 52 στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και πάνε Λαϊκή Ενότητα
Στην επιστολή τους, η οποία δημοσιεύεται στο Iskra.gr (της Αριστερής Πλατφόρμας) αναφέρουν: