Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές
Την ανάγκη να σταματήσει άμεσα η εκλογολογία και να αναλάβει ο πρωθυπουργός πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό επανέλαβε ο Βαγγέλης Μειμαράκης εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «τακτικιστή» τον κ.
Ποτάμι: Οι αντάρτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφουν στο μαντρί
Ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό δρόμο της Μπανγκόκ - 12 νεκροί
Χαοτικές σκηνικές εκτυλίχθηκαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε διασταύρωση στο κέντρο της Μπανγκόκ, κοντά σε τέμενος και εμπορικό κέντρο.
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από ταύρους στην Ισπανία
ΟΗΕ :Σοκ και αποτροπιασμός για τη σφαγή αμάχων από τον Άσαντ
Χαμενεΐ: Η συμφωνία δεν ανοίγει τις πύλες του Ιράν στην επιρροή των ΗΠΑ
Φινλανδία: Υπό διαπραγμάτευση επιτόκια-περίοδοι αποπληρωμής του ελληνικού χρέους
Σε κατάσταση πολιορκίας η Κως - Για κίνδυνο ανεξέλεγκτων καταστάσεων προειδοποιούν δήμαρχος και αστυνομικοί
Το πλοίο έχει χωρητικότητα 2.500 ατόμων και η επιβίβαση, αποκλειστικά Σύρων, γίνεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας και το Λιμενικού.
Πολιτική Μέρκελ-Σόιμπλε πολιορκούν τους «αντάρτες» βουλευτές
Λήξη συναγερμού για το ύποπτο κουτί στο Φάρο Ψυχικού
Η Υπηρεσία κατέφθασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση ότι υπάρχει ύποπτο κουτί που θα πρέπει να εξεταστεί προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν σχετίζεται με κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό ή άλλο υλικό σχετικό με τρομοκρατική ενέργεια.