Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας από λαϊκιστής έγινε ρεαλιστής
Στα άκρα το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Απόλυτο το χάσμα μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Μεγάρου Μαξίμου
Τουρκία: Αποκλείει, προς το παρόν χερσαία επέμβαση κατά ISIS
Πυρά Κωνσταντοπούλου κατά Τσακαλώτου-Φλαμπουράρη: Με στοχοποιείτε
Μητρόπουλος: Μεγάλο το δίλημμα, θα δω τι θα πράξω
Για μεγάλο συνειδησιακό πρόβλημα, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ως προς τη στάση του στην ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς.
«Είναι μεγάλο το δίλημμα και θα δω τι θα πράξω» δήλωσε στον Σκάι, προσθέτοντας ότι θα κάνει μια προσπάθεια, κάποιες ρυθμίσεις να αποσυρθούν.
Μπακογιάννη: Αναγκαία μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ
Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Γιαννισκάρι της Αχαΐας
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές, αλλά και από το προστατευόμενο δάσος της Καλόγριας.
Κουρουμπλής: Παραχώρηση κτηρίου στη Λέρο για τους πρόσφυγες
Την παραχώρηση της χρήσης του εγκαταλελειμμένου κτηρίου ΠΙΚΠΑ, προκειμένου να στεγαστούν προσωρινά όσοι πρόσφυγες διαμένουν στη Λέρο, ζήτησε από τον διοικητή του κρατικού θεραπευτηρίου του νησιού, με εξαιρετικά επείγον έγγραφό του ο υπουργός Υγείας Π.