Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κουρουμπλής:Αντικατάσταση της διοίκησης του νοσοκομείου «Αττικόν»
Την άμεση αντικατάσταση του διοικητή και του υποδιοικητή του νοσοκομείου «Αττικόν» προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς σε αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τετάρτη -ημέρα γενικής εφημερίας- πληροφορήθηκε ότι έλειπαν σε άδεια.
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών κοντά στους πρόσφυγες και τους μετανάστες
Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Κω για τους πρόσφυγες
Αποπομπή της Κωνσταντοπούλου ζητούν πάνω από 30.000 πολίτες
Εντονες διεργασίες σε ΝΔ, Ποτάμι, ΠαΣοΚ ενόψει της ψήφισης της συμφωνίας
Οι επιχειρήσεις κατά Κούρδων ενισχύουν τη δημοτικότητα Ερντογάν
Β. Κορέα: «Εκτελέστηκε« ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
1.000 πρόσφυγες κλεισμένοι για 20 ώρες σε γήπεδο της Κω
Συνεδριάζει το απόγευμα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι αποκεφάλισε Κροάτη όμηρο
Φωτογραφία του αποκεφαλισμένου πτώματος ενός κροάτη από τον αιγυπτιακό κλάδο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με την ονομασία Επαρχία του Σινά, ανακοίνωσε η υπηρεσία SITE που παρακολουθεί τους τζιχαντιστικούς ιστότοπους.