Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αλέξης Τσίπρας-«Στο Κόκκινο»: «Η κυβέρνηση λειτουργεί συλλογικά, άλλο κυβέρνηση κι άλλο κόμμα»
Δίωρη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο Κόκκινο» και στον διευθυντή του σταθμού Κώστα Αρβανίτη θα παραχωρήσει σήμερα στις 12:00 ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις κινήσεις της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, στην διεθνή πολιτική σκηνή, αλλά και για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσημη πρόσκληση Ολάντ σε Ροχανί να επισκεφθεί το Παρίσι
Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στις Σέρρες
Η κόρη του ηλικιωμένου ήταν αυτή που εντόπισε τις δύο σορούς, γύρω στις 10 χθες το βράδυ, και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Η υπόθεση Βαρουφάκη καταλύτης εξελίξεων - Αμηχανία από το Μέγαρο Μαξίμου
Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στις 12:00, στο «Κόκκινο»
Δίωρη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο Κόκκινο» και στον διευθυντή του σταθμού Κώστα Αρβανίτη θα παραχωρήσει σήμερα στις 12:00 ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις κινήσεις της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, στην διεθνή πολιτική σκηνή, αλλά και για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θέλει υπό δημόσιο έλεγχο τον ΑΔΜΗΕ
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το προεδρείο του ΣΕΒ, ο κ.
Μάρδας: Με δραχμή η υποτίμηση μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70%
Λεουτσάκος: «Να μην προχωρήσει ο Τσίπρας σε τρίτο μνημόνιο»
Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο κ.
Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θέλει υπό δημόσιο έλεγχο ο ΑΔΜΗΕ
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το προεδρείο του ΣΕΒ, ο κ.