espa pkm

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 2:15:13 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Προτεραιότητα στην επίτευξη συμφωνίας έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και τόνισε πως στη συνέχεια οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις προοπτικές που δημιουργούνται σε εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας την Κυριακή στον Σκάι ο κ.

Μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουρίστες συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, με αποτέλεσμα σπίτια και αυτοκίνητα να πιάσουν φωτιά και να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Τόκιο.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις ελληνικές διωκτικές αρχές, επείγον ενημερωτικό έγγραφο που στάλθηκε τις τελευταίες ώρες από την ΕΥΠ (ύστερα από συνεργασία και με ξένες υπηρεσίες) για την παρουσία στην χώρα μας, τουλάχιστον 4-5 υπόπτων για συμμετοχή στον ISIS και οι οποίοι φέρεται να έχουν διαβατήρια από την Σαουδική Αραβία.
Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν χθες βράδυ από παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη κατά τη διέλευση στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής στην κουρδική επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε το κυβερνείο της επαρχίας.
Η Βρετανία θα διεξαγάγει το δημοψήφισμα για την παραμονή της ή μη στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στους επόμενους 12 μήνες, γράφει η εφημερίδα Independent on Sunday, καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον πιστεύει ότι η πραγματοποίηση της ψηφοφορίας σύντομα θα δώσει τις καλύτερες πιθανότητες στην κυβέρνησή του να αποσπάσει παραχωρήσεις από τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.
Μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουρίστες συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, με αποτέλεσμα σπίτια και αυτοκίνητα να πιάσουν φωτιά και να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Τόκιο.
Το κύμα συνταξιοδοτήσεων στο Δημόσιο που «φουσκώνει» ημέρα με την ημέρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της δημόσιας διοίκησης, μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 50.000 αποχωρήσεις κατά το επόμενο διάστημα! Είναι ένας ακόμη παράγοντας που τίθεται στο κυβερνητικό μικροσκόπιο, για τη διαμόρφωση του νέου.
Τρεις καυτές συσκέψεις υπό τον Πρωθυπουργό, που δρομολογούν ταχύτατες εξελίξεις στις μεγάλες υποθέσεις αλλά και στην αξιοποίηση της ύλης από τις λίστες φοροφυγάδων και άλλες υποθέσεις διαφθοράς, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. «Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην προώθηση του ελέγχ.
Ισορροπία ανάμεσα στην παραδοχή του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου για το «αναγκαίο κακό» του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και την αποδοκιμασία του Κώδικα - βάσει δημοψηφίσματος, τον Δεκέμβριο του 2014 - από το 93% των δικηγόρων αναζητεί ο δικηγορικός κόσμος.
Ο «υπεύθυνος» για την περίθαλψη 10 εκατομμυρίων Ελλήνων Οργανισμός, ο οποίος πονοκεφαλιάζει τις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών από την εποχή της σύστασής του, βρίσκεται και αυτή τη φορά σε περίοπτη θέση στην ατζέντα της τρόικας ή του.