Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή στο Κάστρο Κυλλήνης Ηλείας
Πηγή: Το Βήμα
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Γ. Βαρουφάκη κατέθεσε δικηγόρος
Ν.Παρασκευόπουλος: Διαφωνώ με σημεία του νομοσχεδίου
OAEE: Εγκύκλιος για κατάργηση ποινών για οφειλέτες ατομικών εισφορών
Συγκέντρωση στα Προπύλαιααπό την ΑΔΕΔΥ
Σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες η ΑΔΕΔΥ. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 19.30 την Τετάρτη, την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων.
Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Μην μας απειλείς
Σε δήλωση του ο τέως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης λίγες ώρες πριν την κρσιμη ψηφοφορία στη Βουλή ανέφερε:
«Μέσα στην αριστερά όσο μεγάλες και ουσιαστικές και αν είναι οι διαφορές δεν χρειάζονται ανάμεσα μας, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, υψηλοί τόνοι και πολύ περισσότερο απειλές.
Νέος πολιτικός σχηματισμός «Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα» από τον Γ. Γραμματίδη
Κουτσούμπας: Ο λαός να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί κυβέρνηση και τρόικα
Να καταθέσει η Ελλάδα αίτημα παράτασης του ΕΣΠΑ, ζητά η ΚΕΔΕ
Όπως επισημαίνει, είναι τεράστιος ο κίνδυνος -εν όψει της ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ στις 31/12/2015 και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας- εκατοντάδες έργα που ήταν σε εξέλιξη να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν, να μείνουν ημιτελή, να απαιτηθεί από ΕΕ επιστροφή των χρημάτων και αποζημιώσεις από τους μειοδότες των έργων.