espa pkm

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 1:09:30 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Εμμένει στην στάση της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση για την συμφωνία με τους δανειστές και τα προαπαιτούμενα που έχει φέρει στην Βουλή. Μιλώντας κατά την συζήτηση του δεύτερου πακέτου μέτρων η κυρία Μακρή κατήγγειλε ότι «επιχειρείται κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από ένα μάτσο οικονομικούς δολοφόνους».

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εμφανίζεται αποφασισμένος, στα πλαίσια των «καθαρών λύσεων», να εκκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την προεδρία του κόμματος.

Αν και είναι ένα μικρό χωριό του νομού Κιλκίς, στα σύνορα με τα Σκόπια, οι κάτοικοι της ακριτικής Ποντοηράκλειας συμμετείχαν σύσσωμοι στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό που τελέστηκε χθες, για να τιμήσουν τον Προφήτη Ηλία.

Έστω κι αν ψυχολογημένα κι αψυχολόγητα μας συμπιέζει διαρκώς και θα συνεχίσει επί μακρόν το φοβικό σύνδρομο του “Τιτανικού”, στο μεθόριο της καθολικής αγωνίας φευγαλέων ―αν μη και απολεσμένων― ελπίδων, έρχεται και μας αφυπνίζει προσώραν η αξεπέραστη οδύνη του θανάτου ενός ανθρώπου (όπως και όλων των άλλων συνανθρώπων μας, ενυποστάτων αντικρισμάτων του δημιουργού και αναδημιουργού μας Σωτήρος Θεού).

Εκτενή αναφορά για τη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους κάνει η Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «προσωρινή λύση» το νέο μνημόνιο:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο Ανδρών, Γυναικών διεξήχθη στην Κατερίνη στις 19/7/2015 σε αυτό συμμετείχαν 95 αθλητές. Ο Σύλλογος «Αγιος Νέστορας» Γουμένισσας κατέκτησε για 3η θέση στους Άνδρες και την 4η θέση στις Γυναίκες στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 14:00 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων-προτάσεων, στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER στο πλαίσιο του Άξονα 4: «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ), σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 41/2015 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 14:27

«3 days to7 kill» στο θερινό σινεμά

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας προτείνουν  στις 23, 24 και 25 Ιουλίου να παρακολουθήσετε την ταινία  «3 days to7 kill» μια ταινία δράσης  με τους Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χάιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.

Χιλιάδες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις του κλεισίματος των τραπεζών στη χώρα και θα αποδειχθεί πως το πιο ανώδυνο ήταν η ταλαιπωρία στις ουρές των ΑΤΜ.
Νεαρός αγρότης από Ευρωπό μας έλεγε προχθές το πώς χάθηκε όλη η χρονιά με τις εξαγωγές των πρώιμων ποικιλιών καρπουζιού που παράγει.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί, του πιο τουριστικού νησιού της Ινδονησίας, έκλεισε εκ νέου την Τετάρτη λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου Ραούνγκ που εκλύει ένα παχύ στρώμα τέφρας απειλώντας την ασφάλεια των πτήσεων, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.