Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ξαναγράφουν τον χάρτη συχνοτήτων της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης
Αρχίζουν έλεγχοι για ανασφάλιστα οχήματα
Άφαντοι 500 παραγωγοί και σχεδόν όλη η παραγωγή σιτηρών
Είναι η πρώτη φορά στην παραγωγική ιστορία του νομού που μεγάλος αριθμός καλλιεργητών – ιδιοκτητών απείχε από τη διαδικασία της υποβολής δηλώσεων στο ΟΣΔΕ και μετά την εκπνοή της παράτασης που δόθηκε.
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων έληξε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, και σύμφωνα με πληροφορίες μας παρέμειναν άφαντοι περί τους 500 καλλιεργητές από το σύνολο των 12.000 περίπου που κατ’ έτος υποβάλλουν δηλώσεις.
Στα ύψη οι διοξίνες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο
Ανοιχτές πλέον οι εγγραφές στο Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ
Τσίπρας: Ακατανόητη εμμονή η εξοικονόμηση πόρων από συντάξεις
Βενιζέλος: Εγκλωβισμένος στη ρητορική της ρήξης ο Τσίπρας
Ο σκληρός πυρήνας της κυβέρνησης ελπίζει στην υποχώρηση των εταίρων έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα πακέτο που να μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό από την ελληνική πλευρά, εκτίμησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ενημέρωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα.
Τηλεφωνική επικοινωνία Κουβέλη - Τσίπρα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Φώτης Κουβέλης με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.
Μεταθέσεις καθηγητών σε Ειδική Αγωγή, Μουσικά, Καλλιτεχνικά Σχολεία
Πυρ ομαδόν κατά Κωνσταντοπούλου από ΝΔ, Ποτάμι, ΠαΣοΚ
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης η ευθεία, δημόσια επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.
Εκ μέρους της ΝΔ ο Κ. Καραγκούνης ζήτησε παρέμβαση του πρωθυπουργού: «Ως πότε θα παρατηρεί άφωνος και άβουλος ο κ.