Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τσίπρας: Συνεχίζουμε ως κυβέρνηση μειοψηφίας μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ όπου, κατά την εκτίμησή του, οι εναλλακτικές προτάσεις που θα μπορούσαν να κατατεθούν στη Σύνοδο Κορυφής δεν έδιναν διέξοδο στο εκβιαστικό δίλλημα που αντιμετωπίσαμε.
ΑΔΕΔΥ: Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα επεισόδια
Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι τα επεισόδια ήταν «προσχεδιασμένα» και «καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία φέρει και την πολιτική ευθύνη για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των διαδηλωτών και τις αναίτιες προσαγωγές, πολλές από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις».
Ανεξέλεγκτη φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Νεάπολη Λακωνίας
Η φωτιά ξεκίνησε σε δασική έκταση από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, λίγο πριν από τις τέσσερις μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.
Στ. Θεοδωράκης: Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη. Δεν κάνουν έτσι οι Έλληνες
Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα ο επικεφαλής του Ποταμιού καυτηριάζει την συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους παλαιότερους βουλευτές κυρίως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους δεν ευχαρίστησε για την στήριξη που του παρείχαν .
Παπαδημούλης: Χρειάζεται κυβέρνηση προσηλωμένη στις εντολές Τσίπρα
«Χρειάζεται μια κυβέρνηση πιο συνεκτική και πιο προσηλωμένη στις εντολές του πρωθυπουργού», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο Mega, ο ευρωβουτλκευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.
«Δεν πρέπει να έχουμε μια κυβέρνηση που θα είναι απλώς εκλογική.
Καμμένος: Είτε θα αποφασίσουν τι θα κάνουν οι 32 είτε θα πάμε για εκλογές
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι «προτεραιότητα είναι η σύναψη της συμφωνίας, ώστε να μπει σε ένα ρυθμό ανάπτυξης η χώρα» ενώ πρόσθεσε ότι μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων, «είτε θα αποφασίσουν τι θα κάνουν οι 32 βουλευτές, είτε θα πάμε για εκλογές.
Φιλιππίνες: Κατάρρευση ορυχείου άνθρακα με 3 νεκρούς, 6 αγνοούμενους
Η διοικητής της περιοχής Αντίκα, Ροντόρα Καντιάο, είπε στο τοπικό ραδιόφωνο ότι είχε διατάξει τη διακοπή εργασιών της εταιρείας Semirara μέχρι να βρεθούν όλοι οι εργάτες.
ΑΔΕΔΥ: Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα επεισόδια της Τετάρτης
Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι τα επεισόδια ήταν «προσχεδιασμένα» και «καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία φέρει και την πολιτική ευθύνη για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των διαδηλωτών και τις αναίτιες προσαγωγές, πολλές από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις».
Φ. Γεννηματά: Τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατραπούν σε εθνικά-θεσμικά
Ανασχηματισμό με αξιόπιστες επιλογές προσώπων και αντικατάσταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη θέση της Προέδρου της Βουλής ζητεί η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά. «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να κάνει ουσιαστικό ανασχηματισμό και να συγκροτήσει μια Κυβέρνηση με αξιόπιστους Υπουργούς που θα εφαρμόζουν με συνέπεια και ευθύνη τη Συμφωνία και τα προαπαιτούμενα, που υπέγραψε ο ίδιος ως Πρωθυπουργός.
Σακοράφα: Ο Τσίπρας να εγκαταλείψει τις μεταφυσικές βεβαιότητες
«Συναισθανόμενη πλήρως την πίεση των συντρόφων μου βουλευτών, αφού μία άλλη στιγμή, πριν πέντε χρόνια, ένιωθα την ίδια πίεση προκειμένου να συναινέσω στην πρώτη "σωτηρία" της Ελλάδας, θέλησα να δημοσιοποιήσω τη θέση μου, μετά την ψηφοφορία στην Βουλή.