espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 4:08:04 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το «όχι προηγείται με διαφορά σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η GPO για το Mega το Σάββατο και την Κυριακή του δημοψηφίσματος.

Η πρώτη εκτίμηση της δημοσκόπησης της GPO για το Mega
Ομαλά εξελίσσεται η ψηφοφορία στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, ενώ η ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 21:00.

Νωρίς το πρωί παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα σε εκλογικά τμήματα κυρίως στην Αθήνα με έλλειψη φακέλων, ωστόσο, το μεσημέρι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.
Υπάρχει η εκτίμηση ότι δόθηκε σαφής εντολή στην κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις δικές της θέσεις και να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις των δανειστών. Από σήμερα ξεκινάμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων στον ΑΝΤ1.
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 22:50

Συνεδριάζει τη Δευτέρα Euroworking Group

Συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου το EuroWorking Group, με στόχο την προετοιμασία του Eurogroup και την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Όπως είχε ήδη αποφασιστεί στο τελευταίο Eurogroup που είχε συνεδριάσει την 1η Ιουλίου, οι διαπραγματεύσεις «παγώνουν» έως και τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, με στόχο την επανεκκίνησή τους από Δευτέρα.
Όπως αναφέρει η Guardian, όλες οι δημοσκοπήσεις και των έξι μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, βάζουν το «όχι» στη θέση του οδηγού στο δημοψήφισμα. Ωστόσο, όπως τονίζει η βρετανική εφημερίδα, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα έχουμε γύρω στις εννιά.
Δείπνο θα έχουν τη Δευτέρα στις 18:30 στο Παρίσι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε μετά το κλείσιμο της ελληνικής κάλπης το Μέγαρο των Ηλυσίων.




19:45
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή την ώρα μαζί με τον πρωθυπουργό οι υπουργοί Επικρατείας Α. Φλαμπουράρης, Τ. Κουίκ καθώς και τα μέλη της Κυβέρνησης Ι.

Νόμιμο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ' αριθ. 62/2015 γνωμοδότησή του το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο μετατέθηκαν για ένα μήνα, λόγω του δημοψηφίσματος, οι ετήσιες τακτικές μεταθέσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ).

Ομαλά εξελίσσεται η ψηφοφορία στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, ενώ η ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 21:00.

Νωρίς το πρωί παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα σε εκλογικά τμήματα κυρίως στην Αθήνα με έλλειψη φακέλων, ωστόσο, το μεσημέρι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.
Αντιμέτωποι με δυο δασικές πυρκαγιές στην Πετρούπολη και τον Ασπρόπυργο βρίσκονται από το μεσημέρι της Κυριακής οι πυροσβέστες. Και από τις δυο πυρκαγιές δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Η πρώτη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι στη θέση Ρουπάκη στον Ασπρόπυργο.