Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τέσσερεις γιατροί κατηγορούμενοι για το θάνατο παιδιού στην Καλαμάτα το 2008
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», οι γιατροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς, γιατί θεωρούν ότι οι γιατροί δεν ενήργησαν άμεσα, με αποτέλεσμα το θάνατο του παιδιού τους.
Αμφισβητεί τη συμφωνία με τη Siemens η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τα Βαλκάνια παραμένουν πυριτιδαποθήκη
Νεαρά κορίτσια οι πιο αποτελεσματικές δολοφόνοι της Μπόκο Χαράμ
Ο Λεωνίδας, ο Σικελιανός και η Δελφική Ιδέα
Συνεχής αύξηση ψυχικά ασθενών και αυτοκτονιών
Επανασυστήνονται 2.413 θέσεις για απολυμένους και «διαθέσιμους» εκπαιδευτικούς
Μικρογεύματα αγάπης σε 1.115 μαθητές απομακρυσμένων περιοχών
Το «take it or leave it» του Αλ. Τσίπρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Ισπανία: Ορους στα μεγάλα κόμματα βάζουν οι «μικροί θριαμβευτές» των εκλογών
Οι «μικροί» των εκλογών -Podemos και Ciudadanos- βάζουν όρους προκειμένου να στηρίξουν τους «μεγάλους» που ναι μεν ήρθαν πρώτοι -κυρίως του Λαϊκού Κόμματος- αλλά δεν έχουν την απαραίτητη αυτοδυναμία.