espa pkm

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026, 1:00:17 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Eξω από τη Βόρεια Κορέα ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρουσιάζεται σαν ένα τέρας που βασανίζει και δολοφονεί τους πολίτες του ή σαν ένας «καραγκιόζης» που ζήτησε θυμωμένος εξηγήσεις από έναν κομμωτή στο Λονδίνο ο οποίος τόλμησε να διακωμωδήσει το κούρεμά του.
Ένα χωριό στη νοτιοανατολική Πορτογαλία αποφάσισε να δίνει επίδομα 5000 ευρώ για κάθε νέο μωρό που γεννιέται προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της υπογεννητικότητας που απειλεί να το μετατρέψει σε πόλη - φάντασμα.
Μια γυναίκα, ηλικίας 72 ετών, στη Νότια Κορέα είναι το 11ο θύμα του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος.

Η γυναίκα είχε προσβληθεί από τον θανατηφόρο κορονοϊό σε νοσοκομείο της Σεούλ.
Δύο λιβυκά πολεμικά αεροσκάφη στη Σύρτη, σε αεροπορική βάση που βρίσκεται υπό την κατοχή του, ανακοίνωσε ότι ανατίναξε το Ισλαμικό Κράτος.

Η ισλαμιστική οργάνωση δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες υποστηρίζει ότι εικονίζονται τα δύο κατεστραμμένα αεροσκάφη.
Ένα χωριό στη νοτιοανατολική Πορτογαλία αποφάσισε να δίνει επίδομα 5000 ευρώ για κάθε νέο μωρό που γεννιέται προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της υπογεννητικότητας που απειλεί να το μετατρέψει σε πόλη - φάντασμα.
Ο τραγικός θάνατος του 10χρονου Μιχαήλ Πασχαλάκη τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ανέδειξε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις παραλίες για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια ενός θαλάσσιου παιχνιδιού ο μικρός έπεσε στη θάλασσα, ο 22χρονος χειριστής του σκάφους προσπάθησε να τον ανασύρει, αλλά δυστυχώς λόγω αδυναμίας προσδιορισμού του σημείου στο οποίο βρισκόταν ο μικρός προπέλα του ταχύπλοου τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Στην κατάργηση του διαγωνισμού για τη Σύμβαση Παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Θήβα - Υλίκη προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών κ. Χρήστης Σπίρτζης, καθώς τυχόν αποπεράτωσή του θα άνοιγε τον δρόμο σε αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων στις γειτονικές παραχωρήσεις της Ιόνιας Οδού και της Αττικής Οδού.
Με θέμα το πολυαναμενόμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα πανεπιστήμια και τις αλλαγές που φέρνει στη λειτουργία τους συνεδριάζει το Σάββατο 13 Ιουνίου η Σύνοδος Πρυτάνεων.

Το νομοσχέδιο ωστόσο ακόμη δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.
Δύο ακόμη άτομα, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει αποκαλυφθεί -πιθανολογείται ότι είναι γνωστοί αντιεξουσιαστές-, καταγράφονται στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από εννέα ληστείες τραπεζών που σημειώθηκαν την περίοδο 2011 - 2015 και αποδίδονται στο μεικτό σχήμα ποινικών και ανταρτών πόλης.
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 09:50

Στην τελική ευθεία χωρίς οξυγόνο

Με άδεια χέρια επέστρεψε την Πέμπτη το βράδυ από τις Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας και καλείται πλέον να λάβει οριστικές αποφάσεις, καθώς ο χρόνος τελειώνει και οι πιέσεις των δανειστών εντείνονται.