Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τιμήθηκαν Συνταξιούχοι Πολιτικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι
Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο κέντρο «Καλύβα» η συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς.
Κατά την διάρκεια της συνεστίασης έγινε η απονομή πλακέτας σε μέλη, τιμώντας τους για την προσφορά στον αθλητισμό – το ποδόσφαιρο και την κοινωνία του Κιλκίς.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που συμπαραστάθηκαν στην απόφαση αυτή του Συλλόγου.
Φιλανθρωπικό παιχνίδι
«Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση....»
Νομίζεις πως εσύ και η παρέα σου ξέρετε τις απαντήσεις...;;;
Πηγή πλούτου το κάστανο του Πάικου. Νέα Μεγάλη επένδυση
Μια νέα επένδυση στο νομό Κιλκίς είναι προ των πυλών. Το τελευταίο διάστημα το είχε προαναγγείλει ανεπίσημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Ο κ.Παύλος Τονικίδης τους τελευταίους μήνες ήταν σε συνεχή επαφή με τον επιχειρηματία κ. Μιχάλη Διακομιχάλη και τους συνεργάτες του. Ο κ. Διακομιχάλης είχε επιδείξει ενδιαφέρον για μια επένδυση με αποκλειστικό αντικείμενο την επεξεργασία του κάστανου. Ο επενδυτής έχει αποκτήσει την σχετική εμπειρία ,από την πολύχρονη συνεργασία του με μεγάλη ιταλική βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας κάστανου.
Αβραμόπουλος: Εθνική συννενόηση ζητά από τις πολιτικές δυνάμεις
Πολλαπλά μηνύματα σε όλο τον πολιτικό κόσμο έστειλε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και υπερασπιζόμενος την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας κάλεσε τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις να υποστείλουν την σημαία της κομματοκρατίας και να επιδιωχθεί εθνική συνεννόηση.
Γυμνόστηθη διαμαρτυρία από Femen στην Ακρόπολη
Η ακτιβίστρια φορούσε ένα στεφάνι από λουλούδια ενώ στο στήθος της έχει γραμμένο το σύνθημα: «No master, no God», δηλαδή, «Δεν έχω θεό, δεν έχω αφεντικό».